Home » Andet » Wii-instrumenter fra Logitech
Wii-instrumenter fra Logitech

Wii-instrumenter fra Logitech

Share

Så er der nyt legetøj til de spilleglade. Logitech er klar med Wireless Guitar Controller og Logitech Wireless Drum Controller med licens til Guitar Hero

Logitechs sortiment af styrenheder til computerspil er netop blevet udvidet med to nye controllere til Wii-konsollerne. Det drejer sig om Logitech Wireless Guitar Controller og Logitech Wirelesss Drum Controller. Begge er godkendt af Activision Publishing og licenseret til Wii.

Logitech Wireless Guitar Controller til er udført i materialer som minder om dem, man finder i rigtige guitarer – eksempelvis gribebræt i rosentræ og tværgående bånd i metal.

Så det bliver nemt at tage sig godt ud sammen med den trådløse guitar, som har fået sig en kæk finish i hvid og sort højglans på den klassiske stratocaster-krop.

Det støddæmpende design på gribebrættets metalbånd minimerer lydforstyrrelser, så spillere kan fokusere på musikken, og guitaren er desuden tilført en berøringsfølsom ’neck slider’ på guitarhalsen, der hjælper med pointscoren.

Logitech Wireless Drum Controller til Wii er et trådløst trommesæt med tre fuldt ud justerbare trommehoveder og to bækkenpedaler.

Alle enkeltdele kan positioneres, så de passer til den enkeltes spillestil, og trommesættet skulle være designet således, at spilleren får en realistisk og livlig oplevelse.

Trommerne er skabt således at de er nemme at sætte op og pakke ned igen, og med licens til Wii burde installationen heller ikke volde de store problemer.

Produkterne forventes i butikkerne omkring oktober til en vejledende udsalgspris pris på 1.490 kr. inkl. moms.


TAGS
Guitar hero
Spillekonsol
wii

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S