Home » Hovedtelefoner og højttalere » Logitech Zone Wireless Plus [TEST]: Brugervenligt og støjreducerende
Logitech Zone Wireless Plus [TEST]: Brugervenligt og støjreducerende

Logitech Zone Wireless Plus [TEST]: Brugervenligt og støjreducerende

Share

Her er det eneste headset i testen, der ikke tilbyder DECT-understøttelse. Er dette et must, bør du blot hoppe videre. Men bortset fra det har Logitechs headset rigtig mange gode ting, som det markerer sig på.

Der er en anelse mere livsstil over det end de andre testdeltagere. De runde og bløde ørepuder er lidt større end hos konkurrenterne, men stadig så små, at der er tale om et on-ear-headset.

De lukker relativt tæt omkring ørerne, og når du dertil lægger mulighed for at aktivere støjreduktion, lukkes lyde fra omverdenen ret effektivt ude. Støjreduktionen aktiveres med en knap på den ene ørekop.

Se også:  Corona har ramt kvaliteten af ny software

Samme ørekop har en dobbeltfunktionsknap, der besvarer opkald fra Teams eller din smartphone afhængigt af, hvilket apparat du er koblet på. Zone Wireless Plus kan nemlig tilkobles både din computer og din mobil samtidig.

Hører du musik på computeren, og et opkald kommer ind på mobilen, vil headsettet automatisk skifte til mobilen og tilbage igen, når opkaldet er afsluttet. En rigtig nyttig feature.

Gør sig godt til musik

Forbindelsen til mobilen sker med Bluetooth, mens forbindelsen til computeren sker med en Unifying+-dongle.

Det er samme dongle, der bruges til mange af Logitechs andre kontorprodukter, og derfor kan du nøjes med blot én dongle i pc’en, hvis du har eksempelvis mus, webkamera eller tastatur fra Logitech.

Se også:  GumGum introducerer "ikke-forstyrrende reklamer" i spil

De styres også med samme brugervenlige software. Med Logi Tune, som fungerer til både computer og mobil, får du en smart kontrolbar med nem adgang til indstillinger.

Lyden i headsettet er glimrende. Stemmer går flot igennem, og musik gengives behageligt. Du får en fuldspektret og detaljeret lyd med fin balance.

Det er mere, end man kan forvente af denne type headset. Mikrofonen er også af høj klasse. Den isolerer din stemme fra baggrundsstøj og gengiver dine ord med stor tilstedeværelse. Den mutes ved at hæve den eller med en knap.


TAGS
aod pro
Headset
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S