Home » AOD Pro » Logitech Zone Wired Earbuds [TEST]: Kablede in-ears med analog og digital forbindelse
Logitech Zone Wired Earbuds [TEST]: Kablede in-ears med analog og digital forbindelse

Logitech Zone Wired Earbuds [TEST]: Kablede in-ears med analog og digital forbindelse

Share

Behovet for at have et godt headset ved hånden er vokset de seneste par år, hvor fjernsamtaler, telefonisk eller med video på, i stigende grad har taget over for fysiske møder

Nogle gange er det mest praktisk med et kabel. Det kan gøre det nemmere at skifte hurtigt fra den ene enhed til en anden. Logitechs øretelefoner giver dig både analogt mini-jackstik samt USB-C og USB-A (via en adapter). Du kan derfor tilslutte dem næsten enhver enhed, dog lige med undtagelser af iPhone og andre Apple-enheder, der bruger Lightning-stik.

Headsettet er først og fremmest tiltænkt samtaler, og her gør det sig udmærket. Støjreducerende mikrofoner sørger for, at din egen stemme går fint igennem, mens støj fra omgivelserne lukkes ude. Også i dine egne ører står stemmer fint, og det er muligt at bestemme, hvor meget af dig selv der skal gå igennem i headsettet, når du fører en samtale.

Se også:  Logitech POP Keys [TEST]: Dine emojis fortjener et bedre tastatur

Til musik egner headsettet sig knap så godt. De lidt specielle gummiindsatser, som headsettet kommer med, giver fin komfort, men gør, at headsettet ikke går så dybt ind i øret, og bassen har derfor svære kår. Der er dog skabt en særlig lydindstilling til formålet, og den hjælper faktisk en del. Den kan tilgås via Logitechs simple og brugervenlige app.

Når du bruger USB, kobles en adapter i enden af det analoge stik, og på denne adapter er kontrolknapper til lydstyring og Teams-opkald. Ret praktisk.

Zone Wired Earbuds er et fint og meget alsidigt headset til dem, der vil foretage samtaler via en kablet forbindelse. Du kan dog få lige så god lyd til pengene andre steder (dog ikke de smarte Teams-funktioner), så det er værd at overveje nøje, hvad dit behov er, før du køber.

Se også:  Ikonisk spilmus vækkes til live med ny teknologi

Pris: 799 kroner

Samlet vurdering: 4/6 stjerner


TAGS
in-ears
Logitech
zone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S