Home » AOD Pro » Logitech Zone True Wireless [TEST]: Få Teams-møderne helt ind i ørerne
Logitech Zone True Wireless [TEST]: Få Teams-møderne helt ind i ørerne

Logitech Zone True Wireless [TEST]: Få Teams-møderne helt ind i ørerne

Share

I mange år har on-ear-headset været det mest almindelige til telefonsamtaler og nu også onlinemøder på kontorer. Men hvorfor ikke hellere en in-ear-hovedtelefon med indbygget mikrofon?

Der kan være mange gode grunde til at bruge et on- eller over-ear-headset på job. Du bruger det ofte i mange timer, og det kan lukke af for støjen på kontoret under samtaler eller Teams-møder.

Derfor har det i mange års været den valgte løsning. Men hvorfor ikke et sæt true wireless-øretelefoner i stedet – når de nu har indbyggede mikrofoner som denne nyhed fra Logitech?

Zone True Wireless er udviklet til brug på kontoret i lang tid ad gangen. In-ear-headsettet er certificeret til videokonferenceplatforme som Google Meet, Teams og Zoom – så du har garanti for, at de virker.

Se også:  Philips 288EA2 [TEST]: Skærmen vil meget og kan det meste

Headsettet kan tilsluttes trådløst med Bluetooth, men der er en dedikeret USB-dongle med. Og det er fornuftigt, for det er hurtigere og nemmere, og mange pc’er har ikke indbygget Bluetooth.

Sidder virkelig godt i øret

Allerede når de to ørestykker stikkes ind i ørerne uden at være tændt, lukker de godt af for lyde udefra. Der er en ekstra lille flange på ørestykkerne, der lukker mekanisk af. Og det sker vel at mærke yderst i øregangen modsat, hvad der er tilfældet hos mange konkurrenter.

Det betyder, at headsettet sidder meget behageligt, også efter lang tids brug. Ørestykkerne er fysisk større end hos de fleste in-ear-løsninger, men de opleves ikke som voldsomt voluminøse i ørerne.

Det er et grundvilkår for en professionel hovedtelefon, at den skal og må være behagelig at bære i mange timer, og det har man løst forbilledligt og ret intelligent med denne model.

Se også:  Jabra Elite 7 Pro [TEST]: Perfekt til samtaler

Ud over den mekaniske dæmpning er der også aktiv støjdæmpning, som tilmed kan justeres ret præcist, så den tilpasses støjen fra omgivelserne. Den aktive støjdæmpning og de gode funktioner er hverken værre eller bedre end med andre gode øretelefoner. Men sammen med den mekaniske dæmpning får du en god og ikke mindst behagelig dæmpning.

Lydmæssigt er det især tale, Logitech har haft fokus på. Resultatet er blevet en rar lydgengivelse, hvor der ikke er ubehagelige s-lyde, og i modtagerens ende er talen også klar. Igen er støj fra omgivelserne filtreret godt væk.

TAGS
aod pro
høretelefoner
in-ear-høretelefoner
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S