Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Share

Livet er lettere på solskinssiden, siges det. Det gælder i hvert fald, hvis man er ejer af et Wireless Solar Keyboard K750 fra Logitech, som er kører på solenergi

Livet er lettere på solskinssiden, siges det. Det gælder i hvert fald, hvis man er ejer af et Wireless Solar Keyboard K750 fra Logitech. Det er ikke unikt, at tastaturet er batteridrevet og således trådløst, men batteriet kan ikke skiftes.

Det skal det så heller ikke, for der er indbygget solceller i selve tastaturet. Tastaturet skal bare lægges i sollyset og lades op en stund. Så er det klart til brug. Faktisk skulle der også kunne ske en vis opladning via kunstige lyskilder. Vi har ikke haft tastaturet så længe, at det har været muligt at iagttage, hvor længe batterierne kan holde efter en opladning.

Se også:  Logitech lancerer lydløse mus

Ud over driverkontrol-softwaren medfølger Solar App, der viser, hvor meget batteri der er tilbage, samt hvor meget batteriet oplades af den hjemlige belysning. Det er uden konkurrence testens tyndeste tastatur. Det er faktisk så tyndt, at første tanker er, at det var lige godt!

Tasterne er også meget lave i profil og med kort vandring. Tasterne ligger med godt mellemrum til hinanden, og det er dejligt at skrive på. Takket være den korte vandring føles indtastningen præcis, og det er muligt at få sine tekster hurtigt fra hånden, hvis ellers ens evner rækker. Nøjagtig som ved Illuminated Keyboard er der er [FN]-modifikationstast i stedet for højre [Win]-tast.

Se også:  Allround-tastaturer [STORTEST]: Tre tastaturer der løfter hverdagens indtastning

Også her er funktionerne markeret med orange ikoner, og der kan vælges en række handlinger ved at trykke på [FN]-tasten og en given [F]-tast samtidigt. Hvis man ønsker et hav af gamingfunktioner, er dette ikke tastaturet. Ellers ser det ud til at være et fremragende valg.

Wireless Solar Keyboard K750
  • Funktionalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Ret så interessant anderledes tilgang til et trådløst tastatur. Det er nemt og bekvemt at anvende, det ser godt ud og vil glæde de fleste. Der er features nok til de fleste. Spørgsmålet er, hvor længe det integrerede batteri kan holde sig frisk.

4.5
Brugerbedømmelse 5 (1 stemme)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Harman Kardon Onyx Studio priser
Del denne