Home » Andet » Logitech Spotlight [TEST]: Lav toptjekkede præsentationer
Logitech Spotlight [TEST]: Lav toptjekkede præsentationer

Logitech Spotlight [TEST]: Lav toptjekkede præsentationer

Share

Logitech Spotlight er et præsentationsværktøj, der specifikt er beregnet til og egnet til præsentationer, ikke alverden andet

Hvem frygter ikke præsentationernes afdyb, det gælder publikum, der tænker: ”Ikke 150 slides igen, tak”! 

Men det gælder i lige så høj grad for den ulyksagelige, der kastes for løverne og som på en informativ og naturlig måde, gelinde skal komme ind til sagens kerne, selvom emnet måske ikke er det mest interessante, siden det periodiske system blev opdateret sidst.

Logitech Spotlight er et præsentationsværktøj, der specifikt er beregnet til og egnet til præsentationer, ikke alverden andet. Den kan benyttes i stedet for en laserpointer, men tilbyder så meget mere funktionalitet. Løsningen består af selve Logitech Spotlight-fjernbetjeningen og Logitech Præsentationssoftware, der kan downloades gratis.

Se også:  Logitech Ergo M575 [TEST]: Lad tommelfingeren tage kontrol

Den meget elegante fjernbetjening er holdt så simpel som mulig, tre knapper er der at finde, markør, fremad og tilbageknappen. Softwaren installeres typisk på den bærbare computer, som du vil starte præsentationen fra. Man sætter, som vi gjorde det, USB-adapteren fra Spotlight i computeren, og man er i princippet klar.

Man kan i stedet også anvende Bluetooth Smart til opkoblingen. Softwaren kan hentes til Windows og Mac. Inde i softwaren kan man bestemme, hvad fjernbetjeningen skal kunne, her begynder det at blive smart.

Frem og tilbageknappen er ret selvforklarende, selvom de begge kan konfigureres til forskellige handlinger, når en af disse knapper holdes vedvarende nede. Spotlight har indbygget timer, hvor man kan fastlægge, hvor længe præsentationen skal vare med vibration 5 minutter før tid.

Se også:  Logitech Pro X Wireless [TEST]: Bedste køb til ren gaming

Selve markøren er en lyskegle, der kan justeres i diameter, man kan også vælge, at det i stedet skal være en cirkel, der fremhæver det viste, ved dobbelklik på markørknappen kan man skifte mellem de to tilstande. Der er også mulighed for at forstørre det markerede igen og skifte via dobbeltklik.

Spotlight kan oplades til 3 timers brug på et minut, og holde batteriet i op til 3 måneder ved fuld opladning. Spotlight er tænkt til ren præsentation, man kan ikke højreklikke med den, man kan dog ved at klikke på markøren, slippe og klikke igen, foretage et venstreklik og åbne programmer med mere, det fungerer men ikke intuitivt. 


Logitech Spotlight
4.5

Logitech Spotlight

Pris: 1099 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Logitech
prætentationsredskab
test

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S