Home » AOD Pro » Logitech Rally Bar Mini [TEST]: Toplækker alt-i-en-løsning til videomøder
Logitech Rally Bar Mini [TEST]: Toplækker alt-i-en-løsning til videomøder

Logitech Rally Bar Mini [TEST]: Toplækker alt-i-en-løsning til videomøder

Share

Rally Bar mini er en komplet løsning til videomøder, der sikrer, at du slipper for at fnidre med teknik, men kan gå direkte til sagen og gennemføre et professionelt møde hver gang

Der er potentiale for problemer, hver gang man slæber fremmed teknologi ind i mødelokalet for at gennemføre et videomøde.

Rally Bar Mini er en komplet løsning til møder på Teams, Zoom og diverse andre mødetjenester, der ikke kræver andet udstyr. Vi havde dog en Logitech Tap med under testen, som gør kontrol med enheden en hel del nemmere.

Alt er indbygget

Rally Bar mini er udformet som en videobar i stil med dem, som vi har set adskillige af de seneste par år, efter der er gået storinflation i videomøder. I modsætning til de fleste af de modeller vi har testet på redaktionen, skal der dog ikke forbindes en computer for at foretage videoopkald. Alt hardware og software er indbygget i Rally Bar Mini, der blot skal kobles til en skærm, så udgør den en komplet løsning til videomøder.

For den nemmeste kontrol er det dog en fordel at supplere med en Logitech Tap, der giver overblik og nem betjening i form af en stor touchskærm, der kan placeres på mødebordet. Både Rally Bar Mini og Logitech Tab er rigtig nydeligt designet. Lækkert lyst stof foran den aflange højttalerfront af Rally Bar Mini, som giver et professionelt men uhøjtideligt look i mødelokalet. Alle tilslutninger er gemt væk bag en plade, der nemt kan skrues af og på.

Se også:  Logitech Zone Wired Earbuds [TEST]: Kablede in-ears med analog og digital forbindelse

Har du ikke en Logitech Tap, så er der ikke megen besvær i at styre Rally Bar Mini med den medfølgende fjernbetjening. Man bliver guidet igennem den korte og overskuelige opsætning.

Du får mulighed for at logge ind på dine konti til diverse mødetjenester, så de er klar til brug, når det er mødetid. De integreres med din arbejdskalender, så du på hjemmeskærmen kan se hvornår næste møde er og blot klikke deltag, når mødetidspunktet oprinder. Det kan ikke være nemmere.

Intelligent og brugervenlig

Rally Bar mini bruger et avanceret 4K-kamera med kunstig intelligens til at filme dig og de øvrige deltagere i mødelokalet. Det er selv i stand til at tilpasse billedet, så alle er med. Hvis du vælger Speaker View vil kameraet fokuserer på den der taler. Det er også muligt at få en dobbeltvisning, hvor både hele forsamlingen og et nærbillede af den der taler vises samtidig. Når der zoomes sker det optisk, og billedkvaliteten er derfor konsistent hele vejen igennem. Der er anvendt en god sensor og lysstærk optik, så selv under mindre ideelle lysforhold står billedet flot.

Se også:  Corona har ramt kvaliteten af ny software

Indbygget persongenkendelse gør, at kameraet kan registrere og tælle antallet af personer i rummet. På den måde kan man holde styr på om alle er kommet og om møderummet faktisk bliver brugt efter hensigten. Er du logget på Sync vil du kunne se statistik over, hvordan mødelokalet udnyttes over tid.

Lyden ud af højttaleren er rigtig glimrende og de indbyggede mikrofoner fanger stemmer flot. De fungerer bedst hvis distancen til den der taler er under syv meter. Er der behov for længere rækkevidde kan man udvide med en ekstern mikrofon, der placeres midt på bordet. I det hele taget er der gode muligheder for at udvide Rally Bar Mini. Der er tre USB-porte på bagsiden.

Rally Bar Mini er således en rigtig gemmeført løsning, der med et minimum af besvær opgraderer dit mødelokale til de moderne tider hvor videomøder er mere normen end undtagelsen.

Med en pris på 25.599 kroner er det selvsagt en stor investering, men når man gør op hvad den kan spare af besvær og spildte mandetimer er den formentlig hurtig tjent ind.

Pris: 25.599 kroner

Logitech Tap: 5.999 kroner


TAGS
aod pro
Logitech
rally bar
videobar
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S