Home » Mus » Logitech MX Vertical [TEST]: Veldesignet ergonomisk mus
Logitech MX Vertical [TEST]: Veldesignet ergonomisk mus

Logitech MX Vertical [TEST]: Veldesignet ergonomisk mus

Share

De fleste har omgang med en computermus i det daglige, mange endda det meste af dagen, så det er vigtigt, at ergonomien er i orden, hvis man vil undgå skader i hånden.

MX Vertical er Logitechs bud på en ergonomi-rigtig mus. Designet er radikalt anderledes end den gængse computermus. Grebet vender skråt i vejret, så man tager fat om den, ligesom man ville tage fat om en ting, der står lige foran dig. Der er videnskabeligt bevist at være den sundeste vinkel at holde hånden i, når man betjener musen, og det føles da også ganske behageligt og mere afslappende end det sædvanlige greb.

Se også:  Ikonisk spilmus vækkes til live med ny teknologi

Man anstrenger ikke hånd og fingre på samme måde. Det kræver ikke lang tilvænning, før du har ligeså godt styr på MX Vertical, som på den gamle standardmus. Der er, hvad du forventer af en god mus, når der gælder knapper og hjul, inklusiv en knap, der med ret stor præcision lader dig indstille følsomheden i DPI. Det stilrene design matcher andre Logitechs premium-produkter, som eksempelvis Craft-tastaturet, der udgør en glimrende makker til mus. De kan bruge samme dongle og samme udmærkede software, der gør det muligt at konfigurere den til dine præferencer.

Der er desuden mulighed for at lade musen skifte mellem to computere og endda kopiere filer og billeder fra den ene til anden. Den kan bruges både kablet og trådløst, enten via den medfølgende dongle eller Bluetooth. Batterilevetiden er cirka fire måneder og takket være USB C-port med hurtig opladning er der hurtigt strøm på igen. Du får tre timers levetid med blot et minuts opladning. MX Vertical er ikke en billig mus, men det er et fremragende redskab til den, der ønsker bedre ergonomi i sit computerarbejde.

Se også:  Logitech Scribe og Logitech Rally Bar [TEST]: Hold dine videokonferencer på et højere teknisk niveau


Logitech MX Vertical
4.5

Dommen

Pris 899 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
ergonomi
Logitech
mus
tilbehør

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S