Home » Mus » Test: Logitech MX Master
Test: Logitech MX Master

Test: Logitech MX Master

Share

Logitech har med deres MX Master computermus skabt en mus, der prøver at følge med tiden og udnytte de mange nye gestures i vores styresystemer. Og det gør den utrolig godt

Computermusen er ofte underkendt i forhold til, hvor vigtig den er i vores arbejde, og vi forventer sjældent nogen revolution herfra. Logitech har med deres MX Master computermus skabt en mus, der prøver at følge med tiden og udnytte de mange nye gestures i vores styresystemer. Og det gør den utrolig godt.

Der er i alt otte aktive input-knapper, som du kan skræddersy til at åbne, eller gøre næsten hvad du vil. Rigtig praktisk, så den kan tilpasses lige præcis ens arbejdsgang og favoritprogrammer.

Se også:  Er du storforbruger af emojis? Her er det perfekte tastatur ...

Den funktion, jeg dog faldt mest for, er, at MX Master kan udnytte gestures, som du kender fra trackpaden under Mac OS X. Det gør det utroligt intuitivt at bruge musen sammen med sin Mac.

Bruger du Windows, bliver du heller ikke snydt. Her kan du også udnytte styresystemets funktioner, og hvordan det virker under Windows 10, kan vi snart finde ud af.

Du kan tilslutte tre enheder til musen, som du (i stil med Logitech K480-tastaturet) kan skifte mellem via en knap på bugen, og skiftet gik overraskende hurtigt og gnidningsløst på alle platforme.

Design på computermus er altid en smagssag, men jeg vænnede mig hurtigt til den. Det største minus er faktisk prisen. Men sætter du pris på at kunne skræddersy din mus og udnytte gestures, er den et godt køb.

Se også:  Logitech har lavet en lampe til streameren

Logitech MX Master
4.5
Sending
User Review
3.33 (3 votes)
TAGS
gestus
Logitech
mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S