Home » Tilbehør » Logitech MX Master 3 + MX Keys [TEST]: Suverænt makkerpar
Logitech MX Master 3 + MX Keys [TEST]: Suverænt makkerpar

Logitech MX Master 3 + MX Keys [TEST]: Suverænt makkerpar

Share

Du finder ikke noget bedre sæt af mus og tastatur end Logitechs suveræne duo

Arbejder man med avancerede programmer, så er det værd at investere i ordentligt værktøj. Den rette mus og det rette keyboard kan gøre en kæmpe forskel for arbejdsflowet og komforten i eksempelvis kreative programmer som Photoshop og InDesign. Det kan vi som bladproducent godt skrive under på.

MX-serien for Logitech er skabt for at give de optimale redskaber til netop disse formål, og med MX Master 3 og MX Keys går producenten endnu et skridt videre mod perfektion.

Scroll uden bremser

Den store nyhed i musen er et særligt Mag-Speed scroll-hjul, baseret på elektromagneter. Det gør det muligt at scrolle lynhurtigt igennem lange sider. Du kan simpelthen bare give hjulet et ordentligt spind, så ruller det derudaf for fuldt drøn, indtil du sætter en finger på det. En glimrende løsning i nogle tilfælde, men man kan også vælge den mere konservative model, hvor hjulet følger din finger og leverer mærkbar feedback i form af mærkbare trin.

Se også:  Logitech Scribe og Logitech Rally Bar [TEST]: Hold dine videokonferencer på et højere teknisk niveau

I det hele taget er der rigtig mange muligheder for at skræddersy musen specifikt til dine behov. Profiler til de meste populære programmer er præinstalleret, og ellers kan man lave sine egne i Option-programmet, der hører til. Det er også her man konfigurerer MX Keys, der kan betegnes som en lidt mere skrabet version af det forrygende Craft-tastatur.

Du må undvære drejeknapper, men du får samme suveræne taster. Det er et lavprofil-tastatur, men der er rigtig god respons og automatisk baggrundslys, så du kan arbejde under alle lysforhold. Du finder ikke noget bedre sæt af mus og tastatur.


Logitech MX Master 3 og MX Keys
5

Summary

Pris: 899 kr.

TAGS
Logitech
mus
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S