Home » Tilbehør » Logitech klar med lyd og lys til ambitiøse indholdsskabere
Logitech klar med lyd og lys til ambitiøse indholdsskabere

Logitech klar med lyd og lys til ambitiøse indholdsskabere

Share

Sammen med mikrofonen Blue Sona kommer Logitech med Litra Beam, et LED-streaming-lys til skrivebordet, så man kan skabe videoindhold i flottere kvalitet

Der er en verden til forskel på at se en video optaget i et rum med almindeligt stue lys og lyd fra en laptop-mikrofon og en video optaget med professionel lyssætning og en god mikrofon.

Logitech giver dig nu redskaberne til at gøre det sidste, uden at det river budgettet helt i stykker.

Mikrofonen, Blue Sona, er klart den dyreste af de to nyheder. Med en pris på knap tre tusinde kroner og en XLR-forbindelse i enden er den tydeligvis rettet mod de mere ambitiøse indholdsskabere, der er i forvejen har et ordentligt lydkort eller en mixer at slutte mikrofonen i.

Logitech kalder den en forbedring af den traditionelle podcast-mikrofon til nutidens streamere og skabere. Blue Sona tager udgangspunkt i Blue Microphones velkendte kvalitetskvalitet til og kombinerer den med avanceret teknologi og et specialbygget design til streaming af spil, podcasting og videoindhold på professionelt niveau.

“Blue Sona er specielt udviklet til skabere,” siger Søren Pedersen, senior produktchef for Logitech For Creators. “Blue Sona er ikke som andre XLR-mikrofoner på markedet blandt andet på grund af dens indbyggede preamp og dens elegante design”

Se også:  Logi Pop Mouse [TEST]: Prisvenlig mus med smarte funktioner

Blue Sona har indbygget ClearAmp-teknologi, der strømliner XLR-oplevelsen ved at levere et stærkt forstærkningsboost på +25dB. Det betyder at ingen ekstern mikrofonbooster er påkrævet. Andre avancerede funktioner omfatter en kapsel med dobbelt membran og et supercardioid pickup-mønster, som fokuserer på stemmen, men afviser uønskede vibrationer, tasteklik og baggrundsstøj. Derudover kan brugeren placere mikrofonen efter ønske og præference, da den opsættes på et 290-graders drejebeslag.

Blue Sona fås i farverne grafit og råhvid og har udskiftelig mikrofonbeklædning i rød og grafit.

Streaminglampe til skrivebordet

Litra Beam gør det muligt for brugere at kontrollere udseendet og følelsen af deres indhold på nye måder. Et justerbart bordstativ med højde, hældning og rotation giver fleksibilitet til at forme og rette på lyset. Styr indhold og skabe stemning og farvetone ved at placere og justere en eller flere Litra Beams i opsætningen. På den måde kan brugerne opnå en række professionelle belysningsteknikker, herunder Front, Split, Butterfly og Rembrandt.

“Digitalt indhold bliver i højere grad mere ligesom kinematografi,” siger Arnaud Perret-Gentil, global produktmanager for Logitech For Creators. “Vi har designet Litra Beam til at gøre mere end blot at levere balanceret LED-lys, men for at gøre det muligt for desktopstreamere og -skabere at forme og rette lyset for at kunne kontrollere stemningen og udtrykket af deres indhold.”

Se også:  Logitech Zone True Wireless [TEST]: Få Teams-møderne helt ind i ørerne

Litra Beam har knapper på bagsiden, der giver mulighed for hurtig adgang til fem forskellige lysstyrker og farvetemperaturindstillinger (varmt levende lys til køligt blåt), samt kontinuerlig justering fra 2700K-6500K.

For endnu mere kontrol tilbyder Logitech også G HUB desktop-appen, som muliggør yderligere justering af lysstyrke efter procentværdier og farvetemperatur ud fra Kelvinskalaen, styring af en eller flere Litra Beams, samt styring af forudindstillinger for belysning. G HUB giver skabere total kontrol over deres Logitech-streamingudstyr, herunder Litra Glow, Blue Yeti-mikrofoner og StreamCam, samt gaming-udstyr fra Logitech G på én desktop-app.

Proprietær TrueSoft-teknologi leverer fuldspektret LED-lys. Lyset er tilpasset alle hudfarver. Den rammeløse diffuser stråler lyset bredt ud for at eliminere skygger og er certificeret sikker til streaming hele dagen, idet den opfylder UL-testretningslinjer. Det slanke design er kompatibelt med USB og AC-stik, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at opnå professionelle lyseffekter i alle slags rum og opsætninger.

Blue Sona koster 2999 kroner, mens Litra Beam koster 999 kroner. Begge produkter er tilgængelige nu.


TAGS
Blue
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S