Home » Tastatur » Ét tastatur til alle dine enheder
Ét tastatur til alle dine enheder

Ét tastatur til alle dine enheder

Share

Logitech K780 Multi-Device er det første tastatur i fuld størrelse, der fungerer perfekt med smartphones og tablets. Med et enkelt tryk på Easy-Switch-knappen kan du nemt og ubesværet skifte mellem – og skrive på – alle tilsluttede enheder

”Når vi skriver på computeren, kan vi hurtigt og bekvemt oprette et dokument, men når vi besvarer en sms på telefonen, er vi begrænset til, hvad vores to tommelfingre kan præstere,” siger Art O Gnimh, global director for tastaturer hos Logitech. ”Med K780 Multi-Device kan du skrive komfortabelt på alle de enheder, du bruger på dit skrivebord, og problemfrit skifte mellem dem med et tryk på en knap”.

Se også:  Logitech MX Anywhere 3 [TEST]: Denne mini-mus ligger godt i hånden

K780 Multi-Device tilbyder en lydløs og behagelig tasteoplevelse. Tasterne er store og omhyggeligt udformet for at øge skrivekomforten og præcisionen, mens et bekvemt numerisk tastatur gør det nemmere at indtaste tal. En indbygget gummiholder med en blød overflade holder dine mobile enheder, lige fra smartphones til 12” iPad Pro, sikkert på plads i den rette vinkel, så du kan læse og skrive. Tastaturet er slankt og solidt bygget, designet til at se godt ud i et moderne hjem eller kontormiljø.

K780 Multi-Device genkender automatisk dine enheder. Uanset om du bruger en Windows PC eller iPhone, er tasterne velkendte og du kan endda få adgang til dine foretrukne genveje. Med både en Logitech Unifying USB og Bluetooth Smart -teknologi kan du vælge den bedste måde at oprette forbindelse til din computer, telefon eller tablet.

Se også:  Logitech Brio 4K Stream Edition [TEST]: Kongen koster kassen

Med en strømbesparende dvalefunktion og en tænd-sluk-knappe giver K780 Multi-Device op til 24 måneders batterilevetid – så har du masser af tid til at vænne dig til den nye måde at multitaske på, hvor du kan skrive på alle dine enheder med ét enkelt tastatur.

K780 Multi-Device Wireless Keyboard forventes at være tilgængelig fra juli 2016 i udvalgte butikker og på Logitech.dk til en vejledende pris på 849 kroner.


TAGS
Logitech
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S