Logitech Illuminated Keyboard

Logitech Illuminated Keyboard

Share

Det kan ikke skade med yderligere belysning, selv hvis man er et lyst hoved. Det får man også, hvis man som forbruger anskaffer sig et Logitech Illuminated Keyboard.

Tastaturet her tilsluttes via usb-kabel, men det findes også i en trådløs udgave, hvis man slipper en hund mere løs.

En af de ting, der kendetegner tastaturet, er, at det er meget fladt. Det er bestemt heller ikke et tastatur, flertallet vil skamme sig over at have stående. Tastaturet er holdt i sort plast med en blød håndledsstøtte og en klar plastkant i siderne.

Tastaturet står godt fast. De flade taster er fornuftigt store og baggrundsbelyste, og de har masser af indbyrdes frirum.

Se også:  Test: Hårdfør og med behagelig klang

Illuminated Keybord er ret tyst ved indtastning. Tasterne yder ikke ret meget modstand. Der er kort vandring, og tastaturet er som skabt til længere skrivearbejder. Eneste tast, der falder lidt udenfor, er backspace, der godt kunne have været lidt større.

Kvalitetsniveauet føles ret højt. En smart ting er, at baggrundsbelysningen kan justeres i intervaller: slukket eller med 25, 50 eller 100 procents lysstyrke.

Specielt for dette tastatur er, at højre [Win]-tast er erstattet af en [FN]-modifikationstast. Når den holdes nede, aktiveres de funktioner, der befinder sig på [F]-tasternes placering. Funktionerne er tydeligt markeret med orange ikoner. De første ni [F]-taster kan man få til at udføre andre opgaver.

Se også:  Logitech lancerer lydløse mus

Tastaturets taster til lydindstillinger viser, hvad der aktiveres på computerskærmen. Via den medfølgende software kan [Caps Lock], [Scroll Lock], [Win], [Num Lock] samt [Insert] blokeres.

Illuminated Keyboard
  • Funktionalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Der er ikke meget negativt at sige om dette tastatur. Det er flot, velbygget og dejligt at betjene til almindeligt brug. Vil man have rigtig mange features, er der dog andre tastaturer derude, der byder på mere.

4.5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Logitech Illuminated Keyboard K740 priser
Del denne