Home » Tilbehør » Logitech har lavet en lampe til streameren
Logitech har lavet en lampe til streameren

Logitech har lavet en lampe til streameren

Share

Litra Glow er en streaminglampe med TrueSoft-teknologi, der udsender et afbalanceret LED-lys med filmisk farvenøjagtighed, så der skabes et naturligt look til alle hudfarver

“Litra Glow med TrueSoft-teknologi er den hurtigste måde at føre en fantastisk lysoplevelse til ethvert skrivebord,” siger Jasmine Apolinar, produktchef for Logitech For Creators. “Vi har designet Litra Glow for at løse nogle udfordringer, som streamere og indholdsskabere står over for, herunder lyskvalitet, skygger og træthed i øjnene efter mange timers streaming.”

Litra Glows diffuser er skabt for at give streamere blødt lys og professionelt look i alle omgivelser. Uanset om du optager en YouTube-video, streamer på Twitch eller er i et videoopkald for at diskutere det næste brandsamarbejde, sikrer Litra Glow, at brugeren altid tager sig bedst ud foran skærmen. Litra Glow er udstyret med plug-and-play og er nem at bruge, og streamere kan finjustere deres udseende ved hjælp af de fem indstillinger for lysstyrke og farvetemperatur – fra varmt, levende lys til køligt, blåt lys.

Se også:  Logitech klar med lyd og lys til ambitiøse indholdsskabere

Styr alle streamingenheder ét sted

Streamere og indholdsskabere kan få adgang til Litra Glows lysstyrke- og farvetemperaturindstillinger på bagsiden af lampen og på Logitech G HUB software. På G HUB kan streamere også oprette deres egne lysindstillinger til forskellige streamingrum og tilføje disse indstillinger til G Keys på et Logitech G-tastatur eller Logitech G-mus for at finjustere undervejs. Med G HUB kan skabere styre alt deres streamingudstyr, inklusive Litra Glow, Blue Yeti-mikrofoner og StreamCam i én app.

Derudover er Litra Glows bløde lys skånsomt for øjnene og certificeret til streaming hele dagen, da lampen er designet med streamere i tankerne – hvoraf mange ofte sidder foran skærmen fra fire til mere end otte timer om dagen. Litra Glow er også justerbar i forhold til højde, hældning og rotation, hvilket gør, at man kan justere lampens placering til sit eget behov.

Se også:  Logitech Zone Wired Earbuds [TEST]: Kablede in-ears med analog og digital forbindelse

Litra Glow er tilgængelig i Danmark fra juli 2022 på logitech.com og hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 549 kroner.


TAGS
belysning
Logitech
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S