Home » Tastatur » Logitech genopfinder tastatur-oplevelsen
Logitech genopfinder tastatur-oplevelsen

Logitech genopfinder tastatur-oplevelsen

Share

Logitech Craft er det første keyboard nogensinde, der har en kreativ input-drejeknap, der giver en helt ny mulighed for at få direkte adgang til kontekstspecifikke computerværktøjer

Med et tryk eller drej kan du justere billedets lysstyrke, kontrast og mætning i Adobe Photoshop, eller oprette og justere diagrammer i Microsoft Excel. Eller drej på drejeknappen for at skifte skriftstørrelser i dokumentprogrammer som Microsoft Word. Den kreative input-drejeknap giver dig den ultimative kontrol og input på dit skrivebord til præcision, effektivitet og uafbrudt kreativt flow.

”Vores nye flagship, Logitech CRAFT keyboardet, er for alle os, der bruger tid på at være kreative med photoshop eller lave powerpoint slides, og ønsker at arbejde med større præcision og føle sig mere forbundet med deres arbejde.” fortæller Art O’Gnimh, global head of keyboards hos Logitech. “Den kreative input-drejeknap giver dig øjeblikkelig adgang til de funktioner du har brug for, i det øjeblik du har brug for dem, hvilket giver dig mulighed for at øge din produktivitet. CRAFT sætter dig i dit kreative element, hver gang du sidder ved dit skrivebord”.

Se også:  Trust GXT865 Asta [TEST]: Gamingtastatur på budget overbeviser
Gør det nemt at være kreativ

Den berøringsfølsomme aluminiums-drejeknap, kaldet the Crown, genkender de apps du bruger og giver dig øjeblikkelig adgang til de værktøjer, du har brug for. Med et let tryk på drejeknappen kan du få hurtig adgang til kontekstspecifikke funktioner, som penselstørrelse, lysstyrke, diagramtype, skriftstørrelse. Klik for at ændre funktionen og drej for at ændre den valgte funktions egenskaber.

Installation af brugerdefinerede profiler i Logitech Options Software maksimerer den kreative proces, når du arbejder med Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe InDesign CC og Microsoft PowerPoint, Excel og Word (Microsoft-funktioner fungerer kun på PC’er på nuværende tidspunkt).

Se også:  Corsair Strafe RGB MK.2 [TEST]: Støjsvagt gaming-tastatur

TAGS
Keyboard
Logitech
Tastatur

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S