Home » Gaming & Konsoller » Du kommer næppe ned i en F1-racer – men dette rat giver en fornemmelse
Du kommer næppe ned i en F1-racer – men dette rat giver en fornemmelse

Du kommer næppe ned i en F1-racer – men dette rat giver en fornemmelse

Share

Drengedrømmen om at køre en stor racer kan blive testet med Logitechs nyeste skud på rat-stammen, som forsøger at gøre simuleret racing endnu mere realistisk.

Hvis du har haft en stor drøm – eller blot en lille dagdrøm – om at sidde bag rattet i en ægte Formel 1-racer, så læs videre her. Logitech forsøger nemlig med sin nyeste kombination af racerrat og -pedaler at gøre simuleret racing endnu mere realistisk.

Logitech G923 Racing Wheel og Pedals er ifølge producenten et højtydende racerrat, der ligefrem kan revolutionere sim-racing (simuleret racing). G923 er udstyret med teknologien Trueforce, et nyt high-definition force feedback-system, der tapper ind i spillets fysik og lydmotor og angiveligt leverer en ultrarealistisk oplevelse. Det har Logitech fået McLarens F1-fører Lando Norris til at bekræfte.

”Et fantastisk force feedback-racerrat kan være forskellen mellem at krydse målstregen først eller at ryge af banen og slet ikke at afslutte,” siger Norris og tilføjer:

”Det nye Logitech G923-rat med Trueforce giver en autentisk oplevelse bag rattet og simulerer de detaljer, vi føler som racerkørere. Jeg kan mærke, om bagenden af bilen er ved at miste grebet, eller om jeg ved at spinne ud, hvilket giver mig den bedste chance for hurtigt at rette op og være foran mine konkurrenter.”

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Atari 2600
Mærk brølet fra motoren

Trueforce beskrives som en en proprietær force feedback-teknologi, der ved hjælp af gamingfysik og lyd i realtid giver mulighed for at føle ting som brølet fra motoren, dækkets trækkræft og banens terræn, og der skal være mere feedback fra rattet end nogensinde før. Trueforce opretter forbindelse direkte til in-game-motorer, der behandles op til 4000 gange i sekundet.

”I de sidste par år har vi arbejdet med simracere og professionelle racerbilskørere for at udvikle en fuldt udstyret, realistisk køreoplevelse som ingen anden,” udtaler Ujesh Desai, daglig leder hos Logitech G.

”Med Trueforce kommer du virkelig til at fornemme vejen sammen med alle de subtile funktioner i racerbilen. Det løfter virkelig oplevelsen, og alle der prøvet det, går altid væk med et smil,” føjer han til.

Se også:  Corona har ændret vores gaming-vaner: Vi spiller mere i hverdagen

Hele sættet består af pedaler og rat.

G923-hjulet og pedalerne er designet til tidens simracere og er moderniseret med et børstet metalrat, polerede pedaler og et læderratscover for at give maksimal komfort.

Derudover er der programmerbare controllere med dobbelt koblingsstart. Der er indbygget Rev Indicator – indbyggede farvede LED-lys, som angiver omdrejningstal og advarer raceren, når sikkerhedsfarten overskrides.

Logitech nævner også progressive bremsepedaler, en ny type bremsepedal, som giver mere realisme og kontrol. Der er en ny progressiv fjeder, som sikrer en mere responsiv fornemmelse. Og med 24-Point Selection Dial — indbygget valgskive — får raceren mulighed for at justere trækkraft, drejningsmoment, automatisk stabilitetsstyring, bremsekraft og mere.

Logitech G923 Racing Wheel og Pedals lanceres i i USA og Europa her i august og vil passe til PlayStation 4, pc og Xbox One — og de nye konsoller PlayStation 5 og Xbox-serie X, når de lanceres senere i år. Prisen angives til 2999 kr.


TAGS
Gaming
simulator

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S