Home » Hi-Fi » Logitech G560 [TEST]: Sæt lys på din gaminglyd
Logitech G560 [TEST]: Sæt lys på din gaminglyd

Logitech G560 [TEST]: Sæt lys på din gaminglyd

Share

Dette højttalersæt egner sig til både musiklytning og gaming – og det lyser op i takt og farver, der matcher

Det er sjovt tænkt: Der skal lys i dine pc-højttalere, og lyset skal have en intensitet og farve, der matcher det spil, du er i gang med – eller den musik, du spiller. Logitech har ved hjælp af en særlig lydchip begået netop det med dette nye højttalersæt, som består af to satellithøjttalere og en subwoofer.

Selvom det kan lyde som en billig salgsgimmick, så er der mening med galskaben. Effekten fungerer faktisk, og sættet leverer tilmed fin lyd. Prisen er omkring de 2000 kroner, men vi synes kvaliteten følger godt med.

For det første er den forholdsvis kompakte subwoofer en tung sag, hvilket er tegn på, at der er brugt en god basenhed. Kabinettet er stift og kraftigt bygget – to forudsætninger for at få god, dyb bas, der ikke bare ”buldrer” derudad.

Se også:  Logitech Ergo M575 [TEST]: Lad tommelfingeren tage kontrol

De to små satellithøjttalere er med 16 centimeter i diameter heller ikke helt små. De er udformet, så de står på en lille fod, der reflekterer lyset, der er indbygget bagpå. Lightsync RGB kalder Logitech teknologien. I praksis registrerer den, hvilke farver der er på skærmen. Resultatet er lidt som det Ambilight-lys, mange kender fra Philips’ tv’er.

Her kan du dog tilknytte såkaldte lyszoner, så du mere eller mindre selv bestemmer, hvilket område af skærmen, der skal styre farverne. Det er ret effektivt og giver god stemning, når du sidder i et lokale med dæmpet lys.

Når du spiller musik eller gamer, er lyset ret afdæmpet og skinner direkte op i ansigtet. Det er en god effekt ved siden af skærmen. Og du kan bare slukke for det, hvis du ønsker.

Overraskende god lyd

Uanset om der er tilsluttet lys eller ej, leverer G560-sættet overraskende god lyd, når man tager med i ligningen, at her er tale om et højttalersæt til gaming. Der er fin opløsning, og bassen er ikke buldrende eller voldsom.

Se også:  Logitech Zone Wired [TEST]: Headset til Teams-møder

Sættet kan sagtens give nogle hørbare drøn fra sig, når spillet kræver det. Men vi bider mærke i, at lydbilledet er homogent og velafstemt og rigtig rart at lytte til. Godt gået og en sjældenhed for højttalere til gaming.

Opsætningen er ekstremt enkel, og du bestemmer selv, om du vil koble sættet til din computer med kabel eller streame fra mobile enheder via Bluetooth. Du kan faktisk tilslutte op til fire forskellige enheder og skifte mellem dem. Ingen tvivl om, at G560-sættet er i den dyre ende, men mulighederne, effekterne og det faktum, at sættet reelt også er godt til at afspille musik, gør, at vi kan mere end godkende det.


Logitech G560
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

Lyseffekten fra højttalersættet Logitech G560 fungerer ganske godt – og er en sjov idé. Endnu bedre er det, at lydgengivelsen er forbavsende god, harmonisk og ørevenlig med godt smæk på bas og lydtryk.

Teknisk set:

Logitech G560
Pris: 2099 kr.
Effekt: 120 watt rms
Systemkrav: Windows 7, 8.1, 10, Mac OSX
Trådløs tilslutning: Bluetooth
Størrelse: 148 x 166 x 118 mm (satellithøjttaler), 404 x 255 x 207 mm (subwoofer)
Vægt (samlet): 9,08 kg

TAGS
gaminglyd
Højtalersystem
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S