Home » Hovedtelefoner og højttalere » Gamingheadset med professionel mikrofon
Gamingheadset med professionel mikrofon

Gamingheadset med professionel mikrofon

Share

Du kommer til at lyde ekstra sejt med Logitechs nye headset, der er skabt med teknologi fra den velrenommerede mikrofonproducent Blue

Tidligere på året købte Logitech mikrofonproducenten Blue, der står bag nogle af markedets dyreste og bedste mikrofoner men også har opbygget et sortiment af mere forbrugervenlige digitale løsninger de senere år, herunder en serie populære USB-mikrofoner med smart lydteknologi.

Det er særligt sidstnævnte Logitech hapser fra i deres nye gamingheadset Logitech G PRO og Logitech G PRO X.

Fintune din stemme

De to nye headsets har en mikrofon af høj kvalitet og gør brug af Blue VO!CE – en suite af mikrofoneffekter, der gør det muligt at tune din stemme, så holdkammerater kan høre dig bedre, eller du kan lyde som en professionel streamer.

Se også:  Turtle Beach Stealth 700 Gen2 [TEST]: Lidt af en perle til prisen

Direkte fra kassen kan gamere bruge Blue VO!CE integrerede indspilnings- og afspilningsfunktion til hurtigt at vælge en forudindstillet filterprofil og se, hvilken lyd der lyder rigtigt til deres stemmes unikke tone og lydstyrke. Og for gamere, der er interesseret i et andet niveau af tilpasning, tilbyder Blue VO!CEs avancerede tilstand et komplet sæt af pro-grade effekter, herunder en kompressor, de-esser og de-popper.

De nye headsets er holdbare og skabt med en komfort, så de kan bruges flere timer i træk. Det lette design er konstrueret af aluminium og stål og har bløde memoryskum ørepuder samt en hovedbøjle beklædt med kunstlæder. Et ekstra sæt velourbeklædte ørepuder er inkluderet i PRO X.

Se også:  Logitech lancerer trådløse earbuds til arbejdsbrug
Stor lyd

PRO X og PRO-hovedtelefonerne er kompatible med PC og mobile enheder og er udstyret med Logitech G’s eksklusive Pro-G 50mm Audio driver. Udformet fra et hybridnetmateriale til højkvalitetslyd, leverer headsettet dyb bas og en rund lydprofil til høj filmisk lyd. Derudover byder PRO X på DTS Headphone: X 2.0 surroundsound.

Logitechs G PRO X Gaming Headset og G PRO Gaming Headset forventes at være tilgængelige på LogitechG.com og hos forhandlere verden over i juli 2019 til en vejledende pris på 999 kroner og 749 kroner.


TAGS
Blue
Gaming-headset
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S