Home » Mus » Professionel gamingmus fra Logitech
Professionel gamingmus fra Logitech

Professionel gamingmus fra Logitech

Share

Den nye Logitech G Pro Gaming Mouse er udviklet til tuneringsspil

“Fordelen ved at arbejde med eSports-udøvere er, at de fortæller os, hvad de kan lide – og endnu vigtigere – hvad de ikke kan lide”, siger Ujesh Desai, vice president og general manager for gaming hos Logitech. “Vores nye Logitech G Pro gamingmus tager de elementer, som professionelle eSports-udøvere elskede ved G100s og G303, og kombinerer dem i en mus, som vi er sikre på kan leve op til deres standarter”.

“At konkurrere på det højeste niveau kræver en velbygget mus”, siger Tyler “Skadoodle” Latham fra Cloud 9 CS:GO. ”Efter et tæt samarbejde med Logitech og omfattende tests, er den nye Logitech G Pro blevet min fortrukne mus. Med et komfortabelt design og en af markeds bedste sensorer har jeg ingen problemer med at besejre mine fjender”.

Se også:  Logitech G560 [TEST]: Sæt lys på din gaminglyd

Avanceret, optisk gamingsensor

Konsistent præcision ned til mindste pixel har afgørende betydning i konkurrencer, hvor der er mange penge på spil. PMW3366 sensoren leverer et niveau af præcision, der anses som det bedste af både entusiaster og professionelle. Uden udjævning, filtrering eller acceleration i hele DPI området (200-12.000 DPI) leverer musen en fantastisk registreringspræcision og ensartet reaktionsevne ved alle hastigheder.

Fjedersystem i metal

Et system med metalfjederspænding i Logitech G Pro styrker sammenhængen mellem venstre og højre museknap og reducerer trykkraften, der skal bruges for at klikke. Dette bidrager til at levere en klar, pålidelig klik-performance på det højeste konkurrenceniveau.

Holdbart letvægtsdesign

Logitech G Pro gamingmus er kulminationen på mere end 30 års ingeniør- og produktionserfaring. Musen er reduceret i vægt for forbedret komfort, stabilitet og reaktionsevne. Alle aspekter af musen er grundigt testet for at sikre, at musen kan holde til selv de mest intense spil.

Se også:  Corsair Ironclaw RGB [TEST]: Veldesignet mus til gaming

Overfladen er behandlet med en speciel coating for at forbedre holdbarhed og greb. Både venstre og højre knapper er testet til at overgå 20 millioner klik – det svarer til en professionel gamer, der træner 10 timer dagligt i to år.

Indbygget hukommelse 

Da det ikke altid kan garanteres, at din konfigurationssoftware er tilgængelig på tuneringscomputere, eller at det overhovedet er tilladt at installere den, giver Logitech G Pro gamingmus dig mulighed for at gemme dine præcise DPI-indstillinger, kommandoer og lysopsætning i musens indbyggede hukommelse ved hjælp af Logitech Gaming Software (LGS). På den måde behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt dit setup er indstillet rigtigt.

Logitech G Pro forventes tilgængelig i september 2016 til en vejledende pris på 699 kroner.


TAGS
G Pro
gaming-mus
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S