Home » Mus » Professionel gamingmus fra Logitech
Professionel gamingmus fra Logitech

Professionel gamingmus fra Logitech

Share

Den nye Logitech G Pro Gaming Mouse er udviklet til tuneringsspil

“Fordelen ved at arbejde med eSports-udøvere er, at de fortæller os, hvad de kan lide – og endnu vigtigere – hvad de ikke kan lide”, siger Ujesh Desai, vice president og general manager for gaming hos Logitech. “Vores nye Logitech G Pro gamingmus tager de elementer, som professionelle eSports-udøvere elskede ved G100s og G303, og kombinerer dem i en mus, som vi er sikre på kan leve op til deres standarter”.

“At konkurrere på det højeste niveau kræver en velbygget mus”, siger Tyler “Skadoodle” Latham fra Cloud 9 CS:GO. ”Efter et tæt samarbejde med Logitech og omfattende tests, er den nye Logitech G Pro blevet min fortrukne mus. Med et komfortabelt design og en af markeds bedste sensorer har jeg ingen problemer med at besejre mine fjender”.

Se også:  Kompakt mus scroller tusind linjer på et sekund

Avanceret, optisk gamingsensor

Konsistent præcision ned til mindste pixel har afgørende betydning i konkurrencer, hvor der er mange penge på spil. PMW3366 sensoren leverer et niveau af præcision, der anses som det bedste af både entusiaster og professionelle. Uden udjævning, filtrering eller acceleration i hele DPI området (200-12.000 DPI) leverer musen en fantastisk registreringspræcision og ensartet reaktionsevne ved alle hastigheder.

Fjedersystem i metal

Et system med metalfjederspænding i Logitech G Pro styrker sammenhængen mellem venstre og højre museknap og reducerer trykkraften, der skal bruges for at klikke. Dette bidrager til at levere en klar, pålidelig klik-performance på det højeste konkurrenceniveau.

Holdbart letvægtsdesign

Logitech G Pro gamingmus er kulminationen på mere end 30 års ingeniør- og produktionserfaring. Musen er reduceret i vægt for forbedret komfort, stabilitet og reaktionsevne. Alle aspekter af musen er grundigt testet for at sikre, at musen kan holde til selv de mest intense spil.

Se også:  Logitech leverer massiv skrivebordslyd med subwoofer til rimelig pris

Overfladen er behandlet med en speciel coating for at forbedre holdbarhed og greb. Både venstre og højre knapper er testet til at overgå 20 millioner klik – det svarer til en professionel gamer, der træner 10 timer dagligt i to år.

Indbygget hukommelse 

Da det ikke altid kan garanteres, at din konfigurationssoftware er tilgængelig på tuneringscomputere, eller at det overhovedet er tilladt at installere den, giver Logitech G Pro gamingmus dig mulighed for at gemme dine præcise DPI-indstillinger, kommandoer og lysopsætning i musens indbyggede hukommelse ved hjælp af Logitech Gaming Software (LGS). På den måde behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt dit setup er indstillet rigtigt.

Logitech G Pro forventes tilgængelig i september 2016 til en vejledende pris på 699 kroner.


TAGS
G Pro
gaming-mus
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S