Home » Tastatur » Logitech Craft [TEST]: Nytænkende tastatur til den kreative
Logitech Craft [TEST]: Nytænkende tastatur til den kreative

Logitech Craft [TEST]: Nytænkende tastatur til den kreative

Share

Craft er ikke et standard-keyboard, som vi kender det. Logitech har tænkt nyt og skabt et keyboard til den kreative

Med The Crown, en drejeknap i øverste venstre hjørne, er det muligt at styre parametre i Photoshop, Word og i princippet et hvilket som helst andet program på intuitiv vis. Drej almindeligt, tryk på den eller drej mens du trykker på den for at foretage forskellige handlinger.

Hvad de forskellige handlinger skal være, kan du selv bestemme, enten ved at tilegne dem prædefinerede funktioner eller ved at vælge, hvilke tastetryk de skal overtage – vælg eksempelvis pil til højre, når du drejer frem og pil til venstre, når du drejer tilbage, så kan du bruge hjulet til at køre frem og tilbage i de funktioner, du ellers ville bruge piletasterne til.

Se også:  Corsair K100 RGB Platinum Optical [TEST]: Myriader af funktioner

Du kan vælge forskellige handlinger for hver af dine programmer, og det samme gælder opsætningen af keyboardet, så du får et perfekt tilpasset setup, uanset hvad du arbejder med. Ærgerligt nok er det ikke muligt at lade The Crown overtage scroll-funktionen fra din mus, hvilket ellers ville give rigtig god mening, da du så kunne bruge den til at scrolle igennem dokumenter, hjemmesider og andet. Vi håber denne mulighed kommer med en opdatering af Logitech Options-programmet, der bruges til at styre funktionerne og skræddersy keyboardet.

Keyboardet er trådløst og fungerer med Logitechs Unify-standard, så du kun behøver én dongle, selvom du har flere Logitech-produkter forbundet. Der er desuden mulighed for at skifte mellem forskellige computere – både pc’er og Mac’er – med et hurtigt tryk på en af de tre dedikerede Easy Switch-knapper.

Se også:  Logitech G915 wireless [TEST]: Gennemført og flot gamingtastatur

The Craft er således et utrolig alsidigt keyboard, og det er samtidig rigtig lækkert bygget i aluminium og med behageligt faste taster. Prisen er dog i den ret pebrede ende, og for at kunne forsvare denne, skal der altså lige finpudses lidt på softwaren, sådan at fleksibiliteten kommer helt op, hvor den bør være.


Logitech Craft
4

Sammenfatning

Pris: 1699 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Logitech
Tastatur
tilbehør

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S