Home » Sikkerhed » Logitech Circle 2 [TEST]: Modulopbygget kamerasystem
Logitech Circle 2 [TEST]: Modulopbygget kamerasystem

Logitech Circle 2 [TEST]: Modulopbygget kamerasystem

Share

Circle 2 er anden generation i Logi Circle-familien, som blev lanceret i 2016, og det er ikke småting, der siden er sket med dette koncept.

Den gennemgående enhed i Circle 2-programmet er et lille videokamera, der er formgivet som en flyvende tallerken. Kameraet er vandtæt og kan derfor bruges udendørs. Det kommer som standard med en lille bordfod og et vægbeslag samt en lysnetadapter til strømforsyning.

Er det besværligt at føre et strømkabel, kan man købe et genopladeligt batteri på 6,4 Ah, der skal række til tre måneders drift. Er hjemmet velforsynet med stikkontakter, kan en særlig adapter fungere som både holder og strømforsyning til indendørs brug.

Se også:  Ikeas nye billedramme har indbyggede Sonos-højttalere

Circle 2-kameraet får det hele med, for dets synsfelt er på 180°, og billedsensoren har Full HD. På en 6,5” smartphones 4K-skærm vises farver og detaljer flot, men endnu bedre bliver billedet selvfølgelig på en kalibreret computerskærm med samme opløsning.

Det er muligt at zoome digitalt helt op til 8 gange, men med sådan en udsnitsforstørrelse bliver billedet så grovkornet, at det næsten kan være lige meget.

I gang på 10 minutter

Kameraet kan trigges af både bevægelser og lyde. Man kan også tale gennem dets indbyggede højttaler, men modparten skal anstrenge sig for at høre noget gennem åbningen, som nemt kan forveksles med en microSD-kortplads. Optagelser kan ikke lagres lokalt, men gemmes i skyen. Med i prisen er 24 timers gratis lagring – Circle Free.

Se også:  Overraskende mange danskere har en robotplæneklipper

Tilslutningen og den softwaremæssige opsætning af Circle 2 er imponerende enkel og intuitiv, selv om både guiden og appen er på engelsk. Standardindstillingerne er fornuftigt valgt, og der er masser af muligheder for at fintrimme kameraet til formålet. Blandt andet kan man få et resume af et døgns begivenheder på 30 sekunder.


TAGS
Logitech
overvågningskamera
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S