Home » Kamera » Webkamera i 4K
Webkamera i 4K

Webkamera i 4K

Share

Logitech BRIO leverer videooptagelse i højeste kvalitet til videchat, streaming og online møder

“Logitech har leveret markedsførende webkameraer i 20 år. Med BRIO var vores mål at skabe et webcam med adskillige funktioner i et elegant design som alle, der er en smule seriøse omkring videokvalitet, kunne tænke sig,” siger Scott Wharton, vice president og general manager hos Logitech Video Collaboration. “Logitech BRIO sætter en ny standard for webkameraer. Det er et enestående webkamera, uanset om du benytter det til videosamarbejde, streamer en live begivenhed eller optager video i professionel kvalitet.”

Logitech BRIO leverer videooptagelse i høj kvalitet til streaming, udsendelser og videomøder og tillader brugeren fuld kontrol over det visuelle miljø. Foruden 4K og 5 x zoom justerer RightLight 3 med HDR billedet – uanset lysforhold – fra lav belysning til direkte sollys. BRIO-brugere kan vælge mellem et 65°, 78°, og 90° synsfelt for at sikre, at kameraet kun fokuserer på det område, de ønsker andre skal se. Logitechs avancerede teknologi med autofokus giver krystalklar video med perfekt opløsning, hastighed, farvefordeling og detaljer. BRIO giver 4K UHD ved 30 fps eller 1080p ved 30/60 fps.

Se også:  Logitech Brio 4K Stream Edition [TEST]: Kongen koster kassen
Stærk Windows-oplevelse

Logitech BRIO fungerer med alle populære forretningsapplikationer, herunder Skype for Business og Cisco-kompatible certificeringer, samt alle Logitech Collaboration Programme videopartnere såsom BlueJeans, BroadSoft, Vidyo og Zoom.

“Udstyr der er ”godt nok” er ikke en holdbar løsning i dagens forretningsliv,” siger Rob Arnold, Industry Principal of Connected Work hos Frost & Sullivan. ”Med en særdeles attraktiv pris leverer BRIO avanceret funktionalitet til det stigende antal af professionelle, som benytter sig af videokommunikation. Organisationer der forsyner sine medarbejdere med solide videoprogrammer bør fuldføre deres løsninger med kameraer af høj kvalitet som Logitech BRIO.”

“Hos Microsoft er vi glade for, at Logitech har valgt sikkerhed i professionel kvalitet ved at benytte Windows Hello ansigtsgenkendelse i BRIO webkameraet,” siger Matt Perry, partner group programme manager hos Microsoft. “Ved at tildele BRIO webkameraet Windows Hello giver Logitech forbrugere og virksomhedskunder en Windows 10 loginoplevelse, der er sikker, problemfri og uden komplicerede adgangskoder.”

Se også:  Ny videobar fungerer som instruktør på onlinemødet – og tæller deltagerne

BRIO er for nylig blevet tildelt en Innovation Award Honoree i 2017 CES Innovation Awards.

Logitech BRIO er tilgængelig fra i dag til en vejledende pris på 2.049 kroner.


TAGS
BRIO
Logitech
webkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S