Home » Kamera » Logitech Brio 4K Stream Edition [TEST]: Kongen koster kassen
Logitech Brio 4K Stream Edition [TEST]: Kongen koster kassen

Logitech Brio 4K Stream Edition [TEST]: Kongen koster kassen

Share

4K-opløsning, strålende farver og ikke mindst lyd i studiekvalitet. Det er testens dyreste kamera, men så sandelig også det bedste

Som navnet fortæller, er Logitech Brio 4K Stream Edition optimeret til streaming, men det er ikke kun podcastere, influencere og andet godtfolk, der er vilde med dette kamera. Siden verden blev corona-nedlukket, har Brio 4K været i næsten permanent restordre. Mens dette skrives, kan kameraet findes i 24 butikker på tjenesten PriceRunner, men kun fem forhandlere har det på lager – og flere forlanger mere end producentens vejledende pris.

Ligesom det 800 kroner billigere Logitech StreamCam med FHD-opløsning i sidste års test har Brio en suveræn byggekvalitet, og nu er det tillidsvækkende kabel gjort aftageligt med et USB-C-stik, som ikke kan vendes forkert, på kamerasiden.

Se også:  Logitech MX Keys Mini [TEST]: Førsteklasses tastatur i mini-format

Den kombinerede fod/skærmholder er bundsolid, og hvis man foretrækker at bruge et rigtigt stativ, sidder den matchende ¼”-gevindbøsning i selve kameraet.

Testens skarpeste billede

Ægte 4K-opløsning er kun begyndelsen på den lange udstyrsliste. HDR (High Dynamic Range) kan gøre optagelser i svagt lys mere realistiske, og ved 1080p-optagelser kan frekvensen sættes til 60 delbilleder i sekundet, så bevægelser bliver helt naturlige.

Gengivelsen af vores testkort taler for sig selv. Under videokonferencer, hvor deltagerne vises på samme skærm, udskiller Brio sig markant fra de andres almindelige webkameraer.

Det brede synsfelt på op til 65 grader får mere med på billedet, end vi nogle gange har lyst til at vise, og så er det godt, at Brios AI-baggrundsneutralisering kan erstatte kontorets rod med en mindre afslørende baggrund.

Hos os virker lyden fra Brio-kameraet, som om den optages i et speakstudie i DR-Byen: meget tør, klar og ren på baggrund af en nærmest larmende stilhed. Det forvirrer heller ikke elektronikken, at man bevæger hovedet eller vipper frem og tilbage på stolen. Lyden forbliver klar og kommunikerer perfekt.

Se også:  HPs 950 4K [miniTEST]: Endelig et webkamera der ser godt ud

I farver og skarphed er BRIO-webkameraet tæt på at overgå vores reference. I fuld vidvinkelindstilling er der en smule uundgåelig ”nålepudeforvrængning” – krumme linjer langs billedets kanter.


TAGS
Kamera
Logitech
webcam

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S