Home » TV » Loewe er tilbage i Norden
Loewe er tilbage i Norden

Loewe er tilbage i Norden

Share

Det tyske luksusbrand er på vej tilbage med et helt nyt line-up af TV-modeller og nye audio produkter – stadig med fokus på ”made in Germany”

’Vi er simpelthen så stolte af at de skandinaviske forbrugere igen kan stifte kendskab med Loewe, som står for alt det vi godt kan lide her i Norden. Simpelt design – brugervenlighed og kvalitet i absolut højsæde og tilmed for størstedelen af produkterne, stadig hånd samlet i Kronach Tyskland’, meddeler Brian Larsen, som er stifter af Nordio Agency ApS og vil være blandt dem som de danske forhandlere vil møde ”derude”.

Et nyt Loewe

Selvom Loewe er blev solgt for et par siden har brandet, under ny ledelse, stadig hovedsæde i Kronach, Tyskland. Det nye Loewe vil fortsætte den velkendte stil med tidløse designs, førsteklasses materialer samt forarbejdning og konstruktion af høj kvalitet.

Se også:  Sony Bravia XR A80J [TEST]: Flot OLED-kvalitet til fornuftig pris

Loewe udvikler og samler stadig sine produkter på fabrikken i Kronach, Tyskland, som har en fuldautomatisk produktionsapparat samt en håndsamlet produktionslinje til OLED TV produktionen. Der er i dag ansat 150 personer hos Loewe Technology GmbH.

Al distribution i Norden og Baltikum håndteres af NSI Electronic ApS. Hvilke modeller der kommer, hvornår de kommer og hvad de koster meddeleler pressemeddelelsen absolut intet om. Men vi er da lidt spændte …


TAGS
loewe
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S