• Home »
  • TV »
  • “Billig” og brugervenlig OLED-oplevelse fra Loewe
“Billig” og brugervenlig OLED-oplevelse fra Loewe

“Billig” og brugervenlig OLED-oplevelse fra Loewe

Share

Bild 4 OLED er Loewe’s ‘one box’ TV med ultraslank skærm, integreret soundbar samt en enkel og intuitiv betjening. Prisen er i den billige ende for et OLED-tv

På et display, der kun er 4,9 millimeter tykt, frembringer OLED-teknologien krystalklare billeder ved hjælp af selvlysende pixels, kaldet organiske lysdioder. I modsætning til LCD-skærme kræver OLED-skærme ingen baggrundsbelysning, så når en pixel er slukket, er skærmen helt sort. OLED-skærmen kan omstille sig fra at være stærkt oplyst til at være absolut sort på mindre end et mikrosekund. Det giver en betagende naturlig billedvisning.

Se også:  Panasonic TX-55EZ950 [TEST]: TV til filmfolket

Læg dertil HDR, og Dolby Vision, som giver endnu højere kontrast og et langt bredere spektrum af farver, så får du en billedgengivelse der er endnu mere strålende og endnu mere naturlig end nogensinde før. Loewe bild 4 OLED producerer fantastiske high dynamic range (HDR) billeder med en helt ny dybde og et fantastisk farvespektrum, der giver en ekstremt autentisk gengivelse af selv de mest krævende detaljer.

Indbygget soundbar

Med en Soundbar i elegant Piano Black, og matchende akustisk stof, samt en minimalistisk bordstand i sort metal, er designet af bild 4 OLED inspireret af den særlige ´OLED sort´. Den ultra slanke skærm, fremhævet af en fin ramme i Graphite Grey og med det velkendte Loewe Eye, udstråler TV´et både lethed og elegance. Det komplette bild 4.55 OLED sæt inkluderer både skærm, soundbar og bordstand. Helt enkelt at installere og endnu nemmere at betjene.

Del denne