Home » AOD Pro » Lønsystem vil reducere økonomiafdelingens arbejdsbyrde
Lønsystem vil reducere økonomiafdelingens arbejdsbyrde

Lønsystem vil reducere økonomiafdelingens arbejdsbyrde

Share

Lønsystemet Salary vil erobre en bid af markedet ved at gøre det lettere for mindre virksomheder at lave løn til deres ansatte gennem samarbejde med e-Boks. Det sker blandt andet ved at automatisere en række processer

Kampen om markedet for bogholderi- og lønløsninger er intens. Den er flyttet i skyen, og det har skabt mulighed for forenkling og for nye funktioner, man slet ikke kendte tidligere. Mange nye aktører er kommet til, og lønsystemet Salary, der så dagens lys i 2016, er en af dem. Men hvordan kan en relativ mindre virksomhed i markedet erobre kunder?

Salary satser på at gøre op med komplekse lønsystemer, som er en belastning for små og mellemstore virksomheder. Salary har nu indgået et samarbejde med e-Boks for at gøre opgaven lettere.

Mindre manuelt – færre fejl

Automatisering og bedre brugersupport er to af de kort som Salary vil spille. Brian Brorsbøl, CEO hos Salary, oplyser, at fokus på brugervenlighed, automatisering og stærke integrationer skaber mere enkelhed for lønadministrationen. Derved slipper medarbejderne for en del af de manuelle tastearbejde, og mængden af fejl nedbringes.

Se også:  Multicloud får it-afdelinger til at spilde tid på manuelle opgaver

Et argument for Salary er et realtidsoverblik over løn og feriesaldo i en medarbejder-mobilap, hvilket skulle nedbringe antallet af henvendelser til økonomiafdelingen.

Selvom det lige siden Salary blev introduceret, har været muligt at levere lønsedler til medarbejdernes e-Boks – hvilket de fleste andre lønsystemer også kan – så er Brian Brorsbøl glad for, at samarbejdet nu er blevet endnu mere omfattende.

Han oplyser, at Salary oprindelig klarede opgaven gennem et samarbejde med en af e-Boks distributører, men nu har lønsystemet opnået en størrelse, der gør, at det giver mening have et direkte samarbejde med e-Boks.

Det tættere samarbejde giver også en tættere dialog med e-Boks, så man bedre kan beskrive kundernes behov og give input til fremtidig udvikling.

Se også:  Hackerne har fået øje på Linux – trussel mod virksomheder i skyen
Løn på forlangende

En af de funktioner, der kommer med lønsystemet Salary er, at medarbejderne selv kan vælge, hvornår på måneden de vil have udbetalt den optjente løn via Salary Swipe. Det giver bedre fleksibilitet, ikke mindst hvis der pludselig dukker en uventet regning op i løbet af måneden.

Denne funktion kan i skrivende stund, ikke tilbydes af andre lønsystemer – ifølge Salary.

Med Salary får de ansatte også mulighed for selv at registrere tid, ferie, fravær og udlæg, hvilket er med til at nedbringe de manuelle processer i lønafdelingen.


TAGS
bogholderi
Cloud
lønsystem
skyen
små virksomheder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S