Home » Hovedtelefoner og højttalere » Løb og lyt uden ledning
Løb og lyt uden ledning

Løb og lyt uden ledning

Share

Medieafspilleren – den som hed MP3-afspiller engang – har stadig sin berettigelse trods fremgangen for mobiler med musikafspiller. Medieafspillerne er perfekte til løb og flyture. Her tester vi to af de bedste medieafspillere på markedet sammen med to trådløse headsets. Så er du klædt på til forårsløbeturen

Der er stadig grund til at overveje en medieafspiller – dem, som vi før i tiden kaldte MP3-afspillere. Også selvom langt de fleste mobiltelefoner i dag fungerer udmærket som musikafspillere. For der findes stadig tidspunkter, hvor medieafspillerne er mere handy end smartphones.

Skal du flyve langt, kender du sikkert problemet med at få opladet din telefon, som efter nogle timer med film og spil løber tør for strøm. Er du motionisten, som forsøger at komme ud at løbe det sidste vintersul af, kan det være generende at skulle slæbe rundt på en stor og tung mobiltelefon for at lytte til musik på farten.

Se også:  Zappiti Pro 4K HDR [TEST]: Nørdet medieafspiller er næsten for meget af det gode

Så kan du ikke komme uden om en dedikeret afspiller i en lettere vægtklasse. Vi tester her Walkman NWZ-A865 fra Sony og Zen X-Fi 3 fra Creative. Som en ekstra dimension på testen har vi set nærmere på to trådløse Bluetooth-headset, WP-250 fra Creative og Backbeat 903+ fra Plantronics, fordi det er vores erfaring, at hovedtelefonernes ledninger har det med at komme i vejen, mens man løber.

I vores test lægger vi vægt på, om medieafspillerne er bekvemme at have med på løbeturen, om de er nemme at navigere rundt i, og ikke mindst om lydkvaliteten er i orden. Ved de trådløse headsets fokuserer vi på, om de leverer god lyd, om de er behagelige at bære under løbeturen, og hvordan de kan kontrollere medieafspilleren.

Se også:  Zappiti Pro 4K HDR [TEST]: Nørdet medieafspiller er næsten for meget af det gode

Og glemte vi så lige at fortælle, at de moderne medieafspillere selvfølgelig også kan vise film? Ikke i super kvalitet, men muligheden er der.

Læs testene her:

Sony Walkman NWZ-A865

Creative Zen X-Fi 3

Creative WP-250

Plantronics BackBeat 903+

[pt id=’2021704′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
medieafspiller
MP3
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S