Home » Andet » Lips: Number One Hits
Lips: Number One Hits

Lips: Number One Hits

Share

Er du til gode gammeldags karaokespil, har Microsoft et spil, der lige passer. Lips: Number One Hits byder på hits fra dengang og i dag, som du skal synge til, mens en musikvideo spiller i baggrunden

Platform: Xbox 360 Antal spillere: 1-4

Det lyder måske ikke så kompliceret igen, men det kan det være! Du vælger den kunstner, du vil synge til. Musikvideoen går i gang med at spille på den virtuelle jukeboks.

Og så skal du ellers i gang med at ramme de rigtige toner! For at ramme de rigtige toner, skal du følge de linjer, som dukker op på skærmen, når musikken spiller.

Se også:  Microsoft lancerer støjreducerende hovedtelefoner til fornuftig pris

Er det en lav linje, skal du synge med lav stemme, mens den høje linje repræsenterer en høj stemme. Og det kan være svært at følge med linjerne, da de ofte går op og ned, men igen, lidt udfordring skal du vel have.

[pt id=’2005474′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”DATATID MENER: Hyggelig måde at byde veninderne på sang og social underholdning – eller til en lille duet med kæresten”‘]

DATATID MENER: Hyggelig måde at byde veninderne på sang og social underholdning - eller til en lille duet med kæresten

Klarer du dig godt, har du mulighed for samlet Star Steam Juice, der er en funktion, du kan aktivere, så du tjener endnu flere point end normalt. Dette er med til at gøre, at du kan give konkurrenterne baghjul.

Syng med op til fire venner til Coldplays ’Viva La Vida’ eller rap til gode gamle MC Hammers ’You Can’t Touch This’ – du kan sågar synge til Aquas ’Barbie Girl’. Tracklisten består af 40 numre, men du kan gå på Xbox Live og købe flere hits.

Ejer du det første Lips-spil, er der ikke det helt store at komme efter. De 40 nye hits er mere eller mindre det eneste nye, der er at tale om, men det kan være en god udvidelse af dit Lips-musikbibliotek.

Lips: Number One Hits er nok lidt af et pigespil, når det kommer til stykket, fordi det er de færreste fyre, der stiller sig op og synger karaoke.


Lips: Number one hits
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Lips: number one hits
Microsoft
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S