Vind elegant Wi-Fi-system fra Linksys

Vind elegant Wi-Fi-system fra Linksys

Share

Vil du have internet i alle hjemmets afkroge? Så deltag i konkurrencen om Linksys Velop.

Der er ikke noget mere irriterende, end når dit hjemmenetværk ikke dækker hele dit hjem, og du får udfald i entreen, i soveværelset eller andre steder. Hvis du deltager i denne konkurrence, har du chancen for at vinde det nye Linksys Velop-system, der skulle sikre stabilt  internet i hele dit hjem og til alle familiens enheder.

Velop-systemet bruger den nye mesh-teknologi med dynamisk tri-band-teknologi, der skaber et stærkt hjemmenetværk uden at sænke hastigheden eller skabe udfald. Der medfølger tre Velop-noder, som du kan placere rundt om i dit hjem. Opsætningen af systemet foregår via en app på din iOS- eller Android-enhed, og appen hjælper dig med at placere de tre Velop-noder så de bedst dækker dit hjem med internet. Linksys Velop er derudover elegant designet, så de nemt kan stå fremme i dit hjem.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om Linksys Velop-systemet til en værdi af 5290 kr. er at klikke på nedenstående link og svare på nedenstående spørgsmål:

Velop udkonkurrerer alle konkurrenter ved at tilbyde hurtigere hastigheder via kombinationen af 3 Wi-Fi frekvensbånd, hvor hvert bånd er optimeret for maksimal Wi-Fi, der sikrer den bedste ydelse i hele hjemmet. Det er underordnet om du streamer 4K indhold, spiller online eller video-chatter. Velop leverer lynhurtigt Wi-Fi til samtlige tilsluttede enheder. Hvad hedder featuren med 3 Wi-Fi frekvensbånd:

  1. Tri-band access technology
  2. Dynamic Tri-band technology
  3. Static Tri-band technology

Find svaret her www.linksys.com/dk/p/P-WHW0303/

Klik her for at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen løber indtil d. 1. marts, og vinderen får direkte besked.

Linksys Velop-systemet fås i både en 2-pack og en 3-pack, og der kan tilkøbes ekstra noder, hvis du vil udvide dit hjemmetnetværk.

Del denne