Linksys AE6700

Linksys AE6700

Share

En ac-router der potentielt kan give dig hæsblæsende hastigheder på hjemmenetværket og har smarte features som NFC

Denne router er den første i rækken af 1750ac-routere her i testen. Det betyder, at den i teorien kan klare en samlet hastighed på 450 Mbit/s + 1300 Mbit/s hastighed over henholdsvis 2,4 GHz og 5 GHz ligesom de efterfølgende routere her i testen.

AE6700 stikker dog mere ud, fordi den dels har et flot design, dels har en cloudbaseret brugergrænseflade, der er meget visuelt opbygget. Routeren har som de andre routere i testen alle de grundlæggende routerfunktioner. Her er det dog muligt at udvide funktionaliteten via apps.

Brugergrænsefladen er meget overskuelig opbygget i router- og Wi-Fi-funktioner. Opdelingen er også ganske logisk. Er man avanceret bruger, må man på den anden side lede lidt mere efter de avancerede funktioner. Det er muligt at få adgang til routeren fra internettet, og med det medfølgende SinpleTap-kort kan man logge på det trådløse netværk på en NFC-understøttet smartphone ved at tappe kortet mod smartphonen.

Se også:  NetSpot [TEST]: Rundt om det trådløse netværk

Testen har dog også vist routeren fra en mindre heldig side, i løbet af testen har det en enkelt gang vist sig nødvendigt at resette den, for at komme på brugergrænsefladen. Det er ikke heldigt.

Ellers er der tale om en meget alsidig router, der generelt set har en meget god ydelse over 5 GHz-frekvensbåndet, specielt over de seks meter lå den rigtig godt. På 2,4 GHz-frekvensbåndet klarede den sig også godt, dog ikke på niveau med de tre bedste på dette felt.

Linksys AE6700 ligger ret godt i testen, når man tjekker jitter over såvel 2,4 GHz og 5 GHz, og pakketabet er også meget begrænset. En ting, man skal tage hensyn til ved denne router er, at den bliver temmelig varm på midten, specielt på undersiden.

Se også:  Ny gratis service sammenkobler alle smarte enheder i hjemmet
Linksys AE6700
  • Rækkevidde
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Meget flot router mned mange funktionr og en stylet brugergrænseflade. Den yder godt på såvel 2,4 GHz-frekvensbåndet og 5 GHz-frekvensbåndet. En router for begynderen. Routeren skulle dog resettes undervejs.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Linksys AE6000 priser
Del denne