Home » Andet » Links til Alt om DATA 8/2012
Links til Alt om DATA 8/2012

Links til Alt om DATA 8/2012

Share

Her har vi samlet links fra guider, artikler og workshopper, som forekommer i det seneste nummer af Alt om DATA

Side 14-16: Feature: Geisshirts serie om cloud computing

http://www.cloud.dk – dansk leverandør af cloud computing
http://www.mpqc.org – MPQC’s hjemmeside
http://www.open-mpi.org – MPI’s officielle hjemmeside

Side 18-19: Spørg Sørensen – Alt om DATAs tekniske brevkasse

Et eksempel på et program af denne type er RT Seven Lite, der kan findes på websiden http://www.rt7lite.com/rt-se7en-lite.html. Det er et gratis program, der dog har den begrænsning, at det kun understøtter Windows 7.

Du kan i givet fald prøve programmet nLite i stedet, der ligeledes er gratis, og som kan hentes på websiden http://www.nliteos.com/index.html.

Men her er en film fra YouTube, der viser, hvorledes det kan gøres: http://www.youtube.com/watch?v=rgo0OPSw9_E&feature=related.

Det kan du med fordel gøre ved at anvende en af de eksisterende websider, hvor man kan måle hastigheden for sin internetforbindelse. Et glimrende eksempel herpå er www.speedtest.net, der returnerer upload- og downloadhastigheder samt pingtider.

Side 32-33: Feature: Overclocking med software

Når det gælder funktioner, er der intet, der slår CPU-Tweaker (www.tweakers.fr). Mængden af justeringsmuligheder kan umiddelbart virke overvældende, men de styringsmuligheder, som CPU-Tweaker tilbyder, kan være med til at få processoren op på en ydelse, som ellers blot ville have været et uudnyttet potentiale. RivaTuner (www.guru3d.com) er et andet fremragende tredjepartsprogram til overclocking, man kan prøve. Det er beregnet til grafikkort – og det understøtter både ATI- og Nvidiakort.

Se også:  Danske forskere vil løse pladsproblemerne i skyen

Man tager for givet, at brugeren kender de fleste af dem. Hvis man kommer i tvivl om en af dem, kan man på ROG-hjemmesiden (http://rog.asus.com) finde masser af guider, og der er et meget aktivt miljø, der kan hjælpe.

Side 35-37: Workshop: Afslør skjult pc-aktivitet

Et eksempel på en sådan disk er Avira Rescue CD, som man kan finde på www.bit.ly/euGNCu.

Der findes mange gratis Windows-keyloggere. Vi bruger iSafe fra iSafeSoft (www.bit.ly/ArwA3B).

Hvis du ikke har diskbrændings-software installeret, bør du downloade Avira fra www.bit.ly/euGNCu. Den indeholder al den nødvendige software til at oprette en bootbar disk.

ISafe keylogger
Dette program kan fortælle dig, hvad andre mennesker har lavet med din pc, mens du var væk (www.bit.ly/ArwA3B).

AxCrypt
”Makuler” dine dokumenter før sletning ved at overskrive dem med vilkårlige data. Download værktøjet fra www.bit.ly/9fOKoe.

Se også:  Danske forskere vil løse pladsproblemerne i skyen

En løsning består i at bruge AxCrypt til at overskrive en fils indhold med vilkårlige data, før den bliver slettet. Man kan downloade AxCrypt fra www.bit.ly/9fOKoe.

Side 38-41: Workshop: Læg en turbolader i pc’en

Gå ind på Alt om DATAs hjemmeside, og find linksamlingen til denne artikel, der vil du finde linket til Advanced SystemCare: http://cdn.mos.techradar.com/pcplus/asc4-setup.exe.

Side 56-61: Feature: 3D-sygdom frem i lyset

Artiklen i Daily Mail bygger på undersøgelsen Measuring Visual Fatigue and Visual Discomfort Associated with 3D Displays (http://bit.ly/vzeUBT).

En senere undersøgelse, der er foretaget af de samme forskere, An Exploration of the Initial Effects of Stereoscopic Displays on Optometric Parameters (http://1.usa.gov/m2C1gF), konkluderer: »Når raske voksne mennesker med normalt samsyn så på tekstbilleder på tre meters afstand i ekstrem 3D-visning i kortere tidsrum, var der ingen klinisk signifikante ændringer i testvariablerne sammenlignet med 2D-visning.«

Det ser ud til, at 3D ikke ødelægger vores øjne, men snarere kan blive et nyttigt redskab for øjenlægerne. Sådan ser man på det i American Optometric Association (www.3deyehealth.org).


TAGS
3D
Advanced SystemCare
cloud-computing
overclocking
skjult pc-aktivitet
Speedtest
sygdom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S