Home » Tips til at forbedre din internethastighed
Tips til at forbedre din internethastighed

Tips til at forbedre din internethastighed

Share

Dette indhold er sponsoreret

Det kan værre irriterende med en langsom internethastighed, når man er ved at foretage sig noget vigtigt online. Der er mange ting, du kan gøre for at forbedre din internethastighed. Her får du nogle tips.

Sammenlign priser på bredbånd – se hvilken udbyder der er billigst lige nu

Der er mange forskellige bredbåndsudbydere på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken udbyder der er billigst lige nu. Derfor kan det være en god idé at sammenligne priserne på de forskellige udbyderes hjemmesider, så man kan se, hvilken udbyder der passer bedst til ens behov – både i forhold til pris og hastighed. Dette kan gøres på find-internet.dk. Ofte vil de billigste abonnementer have en lavere hastighed, men det er ikke altid tilfældet. Det er derfor vigtigt, at man tager højde for sit eget forbrug, når man skal vælge bredbåndsudbyder. Det er dog stadig vigtigt at have et abonnement med en rimelig hastighed, da dette ofte vil give bedre stabilitet i forbindelse med internettet.

Brug ikke for mange enheder ad gangen

Hvis man har problemer med at få hurtigt internet, kan det være en god idé at tjekke, om der er for mange enheder, der bruger nettet på ét sted. Hvis der er for mange enheder, vil dette ofte trække hastigheden ned, og man vil opleve langsomt internet. Det er derfor en god idé at begrænse sig til at bruge få enheder ad gangen, hvis man gerne vil have hurtigt internet.

Hvis du har brug for at bruge flere enheder på ét sted, kan du overveje at få en ekstra router. På den måde kan flere enheder dele forbindelsen uden at trække hastigheden ned.

Genstart din router

Hvis du har problemer med din internetforbindelse, kan det være en god idé at genstarte din router. Dette kan gøres på to måder. Enten kan man tage stikket ud af routeren, og sætte det i igen efter ca. 30 sekunder, eller også kan man trykke på reset-knappen på routeren. Hvis du vælger at trykke på reset-knappen, skal du være opmærksom på, at alle de indstillinger du har lavet på routeren vil blive slettet, og du skal derfor indtaste dem igen. Desuden kan du opdatere routerens firmware. Dette kan gøres på flere måder, men den enkleste er at hente den nyeste firmware hos din router-leverandør og derefter installere den på routeren.

Det er frustrerende, når du har brug for at gøre noget online, men din internetforbindelse er langsom. Så her var nogle tips til, hvordan man kan forbedre sin internethastighed.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S