Home » Legal Desk nytænker og digitaliserer advokatbranchen
Legal Desk nytænker og digitaliserer advokatbranchen

Legal Desk nytænker og digitaliserer advokatbranchen

Share

For mange mennesker er advokatbranchen både intimiderende og kompliceret, da de færreste forstår alle de juridiske og latinske udtryk, som advokater bruger. Derudover kan advokatudgifter være hårde for pengepungen, og mange venter med at søge advokatbistand. Derfor forsøger Legaldesk.dk at gøre det nemmere og billigere at udarbejde juridiske dokumenter.

Online-platform

Legaldesk.dk er en online-platform, hvor private og erhvervskunder kan lave juridiske dokumenter. På hjemmesiden kan du oprette, modtage og underskrive dine juridiske dokumenter digitalt, hvorefter Legal Desk sørger for den efterfølgende proces, hvis dokumentet eksempelvis skal registreres hos myndighederne. Legal Desk vejleder dig fra start til slut, så du har overblik over processen.

Erfaring fra den traditionelle advokatbranche

Legal Desk er stiftet af Simon Eklund og Anders Lyager Kaae, som begge er uddannede jurister fra Københavns Universitet og har en fortid hos to af de største advokatkontorer i Danmark. Det var igennem deres arbejde i advokatbranchen, at de fandt inspiration til Legal Desk. En stor del af deres daglige opgaver bestod nemlig i at udforme de typer af formularer, som Legal Desk i dag tilbyder.

Legal Desk leverer dokumenter der dækker en lang række af de mest udbredte behov hos private, men også erhvervskunder i små og mellemstore virksomheder. På platformen kan du klare det meste selv, og hvis der skal laves registreringer, sørger Legal Desk for dette. Der er tale om en slags juridisk selvbetjening, som gør det nemmere og ikke mindst billigere for kunderne. Dokumenterne genereres automatisk med det samme på baggrund af de svar, brugeren udfylder i de intelligente formularer.

Ideen er set før i USA, hvor flere virksomheder tilbyder standardformularer eller lignende. Dette har stifterne ladet sig inspirere af ved at digitalisere mange af de såkaldte rugbrødsopgaver. Disse opgaver er karakteriseret ved, at de i sig selv ikke er specielt omfattende, men at det ofte vil blive relativt dyrt at få dem løst hos en traditionel advokat, da arbejdet skal udføres manuelt og fra bunden.

Legal Desk gør det nemt

Konceptet er ret simpelt. På legaldesk.dk kan man søge efter det dokument, man skal bruge til lejligheden, da hvert dokument præsenterer en udførlig beskrivelse af egenskaber og krav. Når du har valgt dit dokument, skal du via en intelligent formular udfylde informationer omkring dine ønsker og situation, hvorefter dokumentet bliver udarbejdet specifikt til dit formål og behov. Så snart du har betalt for dit dokument, får du adgang til det digitalt. De fleste dokumenter kan underskrives digitalt.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S