Home » iPhone 14 blev som forventet præsenteret ved Apples event
iPhone 14 blev som forventet præsenteret ved Apples event

iPhone 14 blev som forventet præsenteret ved Apples event

Share

Dette indhold er sponsoreret

Som vi tidligere har kunnet fortælle her på siden, havde en af markedets allerstørste spillere på tech-markedet i vanlig stil inviteret til event i starten af september. I år var ingen undtagelse, og som rygterne allerede havde kørt på, blev sidste skud på produktstammen, iPhone 14, præsenteret. Her blev mange af vores spørgsmål besvaret, ligesom de månedlange rygter blev enten be- eller afkræftet

Her i artiklen har vi samlet de vigtigste specifikationer vedr. den nyeste iPhone, så du også kan blive opdateret. Læs bare med her.

iPhone-forudbestilling giver mening, hvis du vil i gang med det samme

Som det nærmest altid er tilfældet med Apples produkter, er der heller ingen tvivl om, at også iPhone 14 bliver en seriøs spiller på markedet. Og denne gang er der virkelig sket nogle opgraderinger, der er til at tage og føle på. Bogstaveligt talt, fristes man til at sige, for selve iPhonen er blevet større at holde på. Det indebærer både et større batteri og en stor skærm.

Batteriet er noget, der har ligget Apple meget på sinde, hvilket har medført, at det rent fysisk er blevet større, så man ganske enkelt kan bruge sin smartphone længere tid, før den har behov for at blive tilsluttet en strømkilde. Designet er derfor en anelse tykkere, end vi har været vant til, men det har så altså medført en længere brugstid mellem opladninger.

Som rygterne allerede havde meldt, følger der med iPhone 14 også modellerne Plus, Pro og Pro Max. Man kan derfor bestille netop den iPhone, man har behov for, hvilket medfører en 2532 x 1170 OLED-skærm på hele 6,1 tommer på standardmodellen og ganske betragtelige 6,7 tommer på de større modeller. Det giver i sandhed fuld mulighed for at se yndlingsserien eller klippet fra kollegaen. 

Ved køb af iPhone 14 kan du også forvente en imponerende opdateringshastighed, idet Pro-modellerne er helt oppe at ringe på 120 Hz. Det betyder med andre ord, at der virkelig er en glidende overgang i oplevelsen af videomateriale i høj kvalitet.

Endeligt er der kameraet, som også er værd at berette om. Hvor man med iPhone 14’s forgænger fik 12 MP, kan man med den nyeste iPhones topmodeller komme helt op på 48 MP, hvilket ikke bare er en forbedring i forhold til markedet, men også giver fotoresultater af virkelig høj opløsning og kvalitet. Det vil komme alle fotoentusiaster til gavn, når et motiv pludselig præsenterer sig selv – frem med telefonen, knips løs.

Hvad skal en iPhone 14 koste mig?

Som det blev bekendtgjort på Apples store september-event, kommer prisen på den lækre iPhone 14 til at starte på 799 dollars, imens iPhone 14 Pro starter ved 999 dollars afhængigt af den specifikke model. På det danske marked svarer det til knap 6.000 kroner og knap 7.500 kroner.

Forudbestiller du den nye iPhone 14, kan du få den hjem så hurtigt som muligt, og du kan vælge mellem følgende farver, blå, lilla, sort, hvid og rød, hvilket Apple også løftede sløret for på eventet. Om du er til knivskarpe billeder eller blot altid gerne vil have det nyeste hightech, er iPhone 14 et godt bud på din næste gadget.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S