Home » Hold din græsplæne pæn, sund og velplejet
Hold din græsplæne pæn, sund og velplejet

Hold din græsplæne pæn, sund og velplejet

Share

Dette indhold er sponsoreret

Der er ingen, der gider at have en tør og usund græsplæne. Der er derfor flere ting, du kan gøre, for at holde din græsplæne pæn, sund og velplejet. En regelmæssig klipning af din græsplæne er den bedste pleje, du kan give din græsplæne. Din græsplæne bliver nemlig mere modstandsdygtig samt bliver tættere ved hyppig klipning. Dog er det vigtigt, at du ikke klipper din græsplæne for lav eller for tæt.

Derudover skal du, når du klipper din græsplæne, skifte klipperetning i ny og næ. Det sikrer, at der er skarpe knive på plæneklipperen. Og du skal fjerne det afklippede græs hver gang. Disse ting er nemlig også med til at sikre en flot græsplæne.

I vækstsæsonen er det en god idé at klippe din græsplæne en gang om ugen, og det er her vigtigt, at du kun klipper toppen af, så græsset aldrig er kortere end ca. 4 cm. Hvis du ikke har tid til selv at klippe din græsplæne hyppigt i vækstsæsonen, så kan du skaffe dig en robotplæneklipper, som klarer det hele for dig.

Din græsplæne har, udover klipning, også brug for næring, og derfor er det vigtigt at gøde din græsplæne flere gange i løbet af sæsonen. Du kan eventuelt bruge en gødningsspreder til det. Gødning gør nemlig at græsset vokser godt og hurtigt, samtidig med at mos og ukrudt får svært ved at etablere sig i græsplænen. Du skal dog holde godt øje med vejrudsigten, inden du giver dig til at gøde din græsplæne.

Sådan virker en robotplæneklipper

De fleste robotplæneklippere koster mellem 8.000 og 10.000 kr. Dertil skal du selvfølgelig også påregne diverse udgifter til drift, vedligeholdelse samt reparation. Når du skal ud at vælge din robotplæneklipper, så skal du finde en, som passer til din havestørrelse samt havens kompleksitet.

Der er dog forskel på hvor ofte en robotplæneklipper skal køre, da det både afhænger af, hvilken en du har, samt hvor stor din græsplæne er. Nogle af de mest populære mærker i Danmark inden for robotplæneklippere er Robomow, Worx, Grouw og Gardena. Husk dog at være grundig i dine overvejelser, hvis du overvejer at anskaffe dig en robotplæneklipper, da sådan en ikke er billig og derfor ikke bør være et impulskøb.

Få råd til din robotplæneklipper i dag!

Drømmer du om en robotplæneklipper, som kan stå for at vedligeholde din skønne græsplæne? Selvom du måske ikke har råd til den på nuværende tidspunkt, så er der heldigvis hjælp at hente. Du kan ansøge om at optage et online lån uden sikkerhed, så du får råd til din drømme robotplæneklipper. Der findes et hav af forskellige online låneudbydere, heriblandt KreditNU. Så et godt råd vil være at researche og på den måde finde den låneudbyder, som opfylder dine behov og krav mest muligt. Så du kan få en pæn, sund og velplejet græsplæne!


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S