Home » Fibernet er en smartere og mere fremtidssikker internetløsning
Fibernet er en smartere og mere fremtidssikker internetløsning

Fibernet er en smartere og mere fremtidssikker internetløsning

Share

Sponsoreret indhold

Fibernettet vinder mere og mere indpas i de danske hjem såvel som i erhvervslivet.

Langt de fleste vælger fibernettet på grund af signalets imponerende hastighed. Men fibernettet har også andre fordele. Signalet er bl.a. et mere fremtidssikkert signal, der giver mulighed for en mere kompleks og bred digitalisering af det danske samfund.

Fibernettet giver flere danskere bedre adgang til internettet

Fibernettet er med til at give mange danskere en bedre, hurtigere og mere stabil adgang til internettet.
Og med fibernettet indpas er vi flere, som kan bruge internettet samtidig, uden at nogen behøver at være begrænset på hastighed.

Derudover er fibernettet også med til at fremme en større digitalisering af det danske samfund. Fibernettets stabilitet betyder nemlig, at signalet i højere grad kan bruges til at skabe smarte, digitale løsninger inden for en bred vifte af områder, bl.a. sundhedssektoren. Løsninger som potentielt kan bidrage til at innovere og styrke velfærden ved at sikre lige adgang til f.eks. nye sundhedsløsninger i Danmark.

Med fibernet vil du i fremtiden kunne få en digital konsultation hos din lægen, hvis du ikke har mulighed for at komme til lægepraksissen eller hospitalet fysisk.

Fibernettet er en lettere løsning

Ifølge en undersøgelse om danskernes fremtidige internetbehov udarbejdet af Energistyrelsen er fibernettet også en vigtig faktor for, at Danmark kan følge med i den digitale udvikling. Og udrulningen af fibernettet er en generel politisk prioritet.

Ikke kun fordi forbindelsen kan fremme den digitale udvikling.

Teknologien er også smartere og bogstaveligt talt lettere at håndtere. Fibernettets lyslederleder-teknologi vejer nemlig langt mindre. Og derudover kan fiberkablerne transportere signalet med lysets hast, hvilket er op til 5000 gange hurtigere end med den traditionelle kobberteknologi fra det klassiske bredbånd.

Gør internettet i hjemmet smartere allerede i dag

Fibernettet er altså ikke kun hurtigere end bredbåndet, det er også smartere og en mere fremtidssikret løsning.

Hvis du gerne vil skifte til fibernettet, er det en god ide at tjekke, om du kan modtage signalet i dit område. Kan du få fibernet på din adresse, så findes der flere udbydere og tilbud på markedet.

Waoo er en af fibernet-udbyderne på det danske marked. De dækker størstedelen af landet med deres signal og er flere år i træk blevet kåret som Danmarks bedste internetudbyder.

Med fibernet fra Waoo kan du vælge mellem flere internetløsninger med forskellige hastigheder og kapacitet. Du kan nemt finde den løsning, der passer til dine og familiens internetbehov uden at skulle betale for hastighed, du ikke bruger.

Når du skifter til fibernet, får du ikke kun en hurtigere forbindelse. Du får også et internet, som er fremtidssikret og klar til den digitale udvikling.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S