Home » Energistyring giver administrative besparelser og effektiv energioptimering i udlejningsejendomme
Energistyring giver administrative besparelser og effektiv energioptimering i udlejningsejendomme

Energistyring giver administrative besparelser og effektiv energioptimering i udlejningsejendomme

Share

En vigtig del af administrationsarbejdet ved udlejningsejendomme er håndteringen af energiformidling til de enkelte udlejere og optimering af ejendommenes samlede energiforbrug. En stor del af det administrative arbejde kan lettes ved brugen af energistyring, som kan forsyne administratorer med et samlet og overskueligt overblik over ejendommenes energiforbrug og energispild.

Med let adgang til en online-oversigt over energiflowet kan der opnås både tidsmæssige og økonomiske besparelser i administrationen. I denne artikel gennemgås tanken bag energistyring og de mange fordele, som energistyringssystemer kan bibringe administratorer og udlejere.

Energistyring

Energistyring er en optimal teknologisk løsning, når bæredygtighed og brugen af grønnere energi skal tænkes ind i administrationen af udlejningsejendomme. Tanken bag energistyring er at spare på energien og undgå alt unødigt energiforbrug. For at nå målet om energibesparelse handler det dels om at benytte energikilderne mest effektivt og dels om at forhindre eventuelt energispild. En vigtig pointe bag tanken om energistyring er, at der ikke gås på kompromis med levestandarden og komforten for beboerne i deres energistyrede boliger.

Den danske virksomhed Brunata er en af de førende cleantech-virksomheder i verden. De har specialiseret sig i at udvikle redskaber og løsninger, der kan optimere energiforbruget i bygninger og særligt i udlejningsejendomme. Brunata er derfor også helt i front med udviklingen og leveringen af energistyringssystemer, der kan levere det totale overblik over energiforbruget i udlejningsejendomme.

Håndteringen af energistyring i udlejningsejendomme kan klares nemt og enkelt ved hjælp af Brunatas energistyringssystem.

Hvad kan Brunatas energistyringssystem?

Brunatas energistyring giver administratorer mulighed for at tilse og styre forbruget af vand, varme, el og gas på både et overordnet og et mere detaljeret niveau. Alle data omkring ejendommens energiforbrug kan tilgås i systemet og giver således administratoren mulighed for at skabe sig et overblik over eventuelle forbrugsafvigelser, miljøregnskab, energispild og det forventede forbrug til brug for budgettering og økonomi.

Energisystemet er internetbaseret og opbygget med let adgang til de nødvendige informationer. Grundtanken bag systemet har været at skabe et overskueligt overblik, hvor al data vedrørende ejendommens energiforbrug er samlet ét sted. Med få klik kan administratorer finde de ønskede informationer. Systemet er udviklet, så det kan beregne og analysere ud fra data, og det leverer på den baggrund forslag til alt fra energioptimering til budgettering af lejernes acontobetaling.

Fordelene ved energistyring

Der er en lang række fordele ved energistyring, og de kommer både administratorer og lejere til gode.

Fælles for administratorer og lejere vil være, at de vil opleve en nem og overskuelig tilgang til data over energiforbruget. Overblikket kan tilgås online og på diverse platforme. Det giver således brugeren mulighed for at tilgå data når som helst og hvor som helst. Når lejerne selv har adgang til et overblik over deres energiforbrug, frigiver det administratorens tid og ressourcer. Lejerne kan finde selv svar på spørgsmål angående deres forbrug, og de har mulighed for løbende at sammenligne og følge deres energiforbrug uden at skulle involvere administratoren.

På det økonomiske plan er fordelene ved energistyringssystem mange. Systemet giver et overblik over energiflowet på både hoved- og bimålerniveau, og administratoren vil blive notificeret ved eventuelt energispild. Det betyder, at energiforbruget i ejendommene løbende kan optimeres, og at spild hurtigt kan opdages og forhindres.

Med fokus på at skabe optimale energiflow, at spare på energiforbruget og at undgå unødvendigt energispild er Brunatas energistyringssystem et intelligent og effektivt redskab, når der skal arbejdes bæredygtigt. Der vil løbende kunne tilgås data om ejendommens CO2-udledning, og der vil kunne lægges en langsigtet strategi for energibesparelser og dermed en mindskning af miljøbelastningen. Alt dette er baggrunden for at skabe en grønnere profil for udlejningsvirksomheden.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S