Home » Derfor er cybersikkerhed meget vigtigt
Derfor er cybersikkerhed meget vigtigt

Derfor er cybersikkerhed meget vigtigt

Share

I en tid, hvor den globale cybertrussel udvikler sig mere hastigt end tidligere, og hvor antallet af brud på datasikkerhed stiger markant, er det vigtigere end nogensinde at få styr på sin cybersikkerhed.

Dette gør nemlig, at du kan forsvare dine computere, dit netværk, dine mobile enheder, elektroniske systemer, servere, m.fl., mod angreb. Alt dette omfavner de hos cyberpilot.io.

Hvad er cyberpilot.io?

CyberPilot er en dansk virksomhed, der samarbejder med både store og små virksomheder og organisationer, som ønsker at få en effektiv cybersikkerhed. De ønsker at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig og din virksomhed at integrere cybersikkerhed. De har kontor i hjertet af Aarhus, og virksomheden blev grundlagt tilbage i år 2016.

Virksomheden blev grundlagt ud fra det perspektiv, at de ikke var i tvivl om, at den øgede trussel mod datasikkerhed blot ville stige ind i fremtiden, og at det derfor ville blive mere og mere vigtigt at have fokus på cybersikkerhed i forskellige virksomheder.

Ønsker du at læse mere om historien bag virksomheden, kan du klikke ind på deres hjemmeside cyberpilot.io.

Derfor skal du kigge nærmere på CyberPilot

Hos CyberPilot er der ikke tvivl om, at det ikke er alle virksomheder, som har budget til, at de kan arbejde med cybersikkerhed. Netop på det grundlag ønsker de hos CyberPilot at dele ud af deres erfaringer og ekspertise indenfor området, så de kan vejlede dig og din virksomhed i forhold til cybersikkerhed. De udvikler tjenester, der sætter fokus på at udvikle en IT-sikkerhedskultur i din virksomhed.

Hvorfor er cybersikkerhed vigtigt?

Helt basalt handler cybersikkerhed om ønsket om at sikre, at data, devices og information forbliver privat. Det er generelt for mange mennesker og virksomheder i dag, at de opbevarer store mængder data på computeren, som kan være ekstremt følsomme, hvis de falder i de forkerte hænder. Dette gælder både vigtige passwords og finansielle informationer. Hvis cyberkriminelle fik adgang til sådanne informationer, ville det kunne medføre, at de eksempelvis ville kunne stjæle midler eller ændre i data, så det kunne gavne dem.

Hvis man som virksomhed derfor integrerer cybersikkerhed, slipper man for at skulle bekymre sig om, hvorvidt potentielle kriminelle skulle få adgang til følsomme oplysninger. Det skaber ydermere en større tillid og troværdig hos både kunder og medarbejdere, hvis en virksomhed har styr på sin cybersikkerhed. Alt dette ønsker CyberPilot at vejlede dig i. På deres hjemmeside cyberpilot.io kan du læse meget mere om virksomheden og dine muligheder for en bedre cybersikkerhed.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S