Home » 5 bedste gamingheadset
5 bedste gamingheadset

5 bedste gamingheadset

Share

Lydeffekter er en vigtig del af gaming. Det engagerer gamere, hjælper med at levere information og vækker følelser i kroppen. Lyden er med til at udtrykke det, som du ser på skærmen. Når du nyder lydeffekterne på den bedste vis, vil du få en betydelig bedre oplevelse af din gaming. Derfor har vi testet fem forskellige gamingheadset, som du kan overveje at vælge imellem.

Bedste billige trådløse headset

Du kan overveje at købe et gamer headset fra HyperX med kaldenavnet Cloud Stinger. De har et over-ear-design, der varmer ørerne, mens du spiller dine yndlingsspil. Dette headset kan fås helt ned til 250 kroner, og derfor er det en økonomisk løsning til dem, som ikke har lyst til at bruge alt for mange penge. Måske bruger du primært hørebøfferne til at streame Netflix og spille casino, og der har du ikke nødvendigvis brug for topavancerede høretelefoner.

Turtle Beach leverer det bedste headset til eSport

Hvis du er glad for at spille CS:GO, Dota 2 og andre eSport-spil, kan du overveje at købe Turtle Beach Stealth 600P GEN2. De fås til omkring 600 kroner og er kompatible med Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, PC og andre enheder.

Især de forskellige EQ-indstillinger og superhuman høretilstande gør dem glimrende til at spille eSport. De er også trådløse, og det gør det mere komfortabelt at spille computer eller videokonsol med dem. Desuden holder batteriet i 15 timer, og derfor behøver du ikke nødvendigvis bekymre dig om at lade dem op.

Jabra høretelefoner med batteri i 50 timer

En af de primære fordele ved Jabra Elite 45H er batteriets holdbarhed, som er tæt forbundet med navnet. De hedder 45H, men du kan forvente at batteriet holder i op til over 50 timer på en enkelt opladning. Desuden er det en dansk virksomhed, som kan være et plus for mange, som ønsker at støtte den lokale økonomi.

Høretelefonerne koster omkring 500 kroner, og derfor er de en god løsning til de personer, som søger god kvalitet til en forholdsvis lav pris. Det gælder især, hvis du søger et mere stilrent design med mindre høretelefoner. Netop størrelsen på høretelefonerne kan være for lille for visse personer. I sidste ende må du vurdere, hvad du foretrækker.

Sennheiser giver mere værdi

Hvis du ønsker en ekstra god lyd, kan du overveje høretelefoner fra Sennheiser. Den tyske virksomhed har eksisteret siden 1945 og har i dag over 2800 ansatte. De står bag Sennheiser Momentum 3 Wireless, som koster omkring 2500 kroner.

Der er altså tale om en betydelig højere pris end de andre nævnte headset, men det er som sagt, hvis du går efter at få mere værdi. De byder på en klar lyd og en god mikrofon, så du kan kommunikere med dine medspillere.

Bose byder på stille komfort

Bose er en anden anerkendt audio virksomhed. Et af deres seneste skud på stammen var Bose QuietComfort 35 QC35 II, som findes i mange forskellige farver. Du kan købe dem i lyserød, sort, eller sølv. Hvis du ønsker at købe dem, skal du forvente af slippe af med omkring 1700 kroner. Som navnet antyder er de støjdæmpende, så du kan leve dig helt ind i det spil, som du spiller.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S