Home » AOD Pro » Er dette markedets mindste UPS? – fylder kun 0,8 kvadratmeter
Er dette markedets mindste UPS? – fylder kun 0,8 kvadratmeter

Er dette markedets mindste UPS? – fylder kun 0,8 kvadratmeter

Share

En ny UPS fra Schneider Electric er ifølge leverandøren markedets mindste og kan bruges som modul i en skalerbar løsning

Uden strøm ingen data. I datacentre sikres den rette strømforsyning i alle situationer med en UPS (Uninterruptible Power Supply). Schneider Electric lancerer nu – hvad leverandøren selv kalder – en banebrydende UPS-nyhed, som skulle være den mest energioptimerende og samtidig mest kompakte løsning på markedet.

Den nye UPS-løsning fra Schneider Electric, Galaxy VL, fylder kun 0,8 m2 og er dermed ca. 50 procent mere kompakt end ellers kendt fra branchen. Den er kort sagt den mindste på markedet, hvos man skal tro Schneider Electric.

UPS’en kan leveres med litium-ion-batterier, som sikrer en total pladsbesparelse på op til 70 procent sammenlignet med traditionelle blybatterier.

Modulær opbygning

Galaxy VL har en modulær arkitektur, hvilket gør det muligt at skalere enheden til det konkrete behov. Den detaljerede skaleringsgrad gør op med traditionelle UPS-løsninger, hvor det hidtil typisk har været muligt at skalere i større moduler ad gangen, forklarer leverandøren.

Se også:  Huawei vil være rygraden i fremtidens datacenter: Lancerer lynhurtig flash-baseret løsning

Med Galaxy VL kan effekten øges gradvist fra 200 kW til 500 kW med moduler af 50 kW stykket.

”Den modulære arkitektur gør det muligt at tilpasse størrelsen løbende og dermed vokse i takt med forretningen. Det er en hidtil uset kompakt og fleksibel løsning, som vi har udviklet baseret på konkret efterspørgsel i markedet,” siger Henrik Grønning, secure power-ekspert i Schneider Electric.

Kan swappes løbende

Galaxy VL giver også mulighed for såkaldt live-swapping, hvor brugeren selv kan op- og nedjustere, endda mens anlægget stadig er i drift. Dermed undgår man kritisk nedetid, ligesom man heller ikke skal foretage risikovurderinger eller indkalde særligt personale til at håndtere anlægget.

Den modulære arkitektur gør det muligt at tilpasse størrelsen løbende, forklarer Henrik Grønning, secure power-ekspert i Schneider Electric.

Galaxy VL drives af Schneider Electrics ECOnversion-teknologi, som er en hybrid mellem den velkendte ”double conversion UPS” med høj sikkerhed og den mere usikre, men energieffektive ”ECOmode UPS”. Effekten af ECOnversion er, at energitabet i anlægget halveres, uden at den kritiske belastning kompromitteres. Brugeren vælger selv, hvilken driftsform der ønskes ud fra en vurdering af det konkrete behov. Eksempelvis kan et 1000 kW-datacenter spare 300.000-350.000 kW-timer om året svarende til strømforbruget i 50-60 husstande – dette alene baseret på det interne energitab i selve nødstrømsanlægget ved at bruge ECOnversion frem for double conversion. Det forklarer Schneider Electric.

Se også:  Kunstig intelligens gør fremtidens datacenter mennesketomt
Til de fleste datacentre

”Kravene til datacentres energieffektivitet bliver kun større, og derfor er det nødvendigt med løsninger, der kan dokumentere energiforbruget. Galaxy VL sparer både energi og gør det transparent at måle og dokumentere dette,” siger Henrik Grønning, Secure Power-ekspert i Schneider Electric og afslutter:

”Det handler om at tænke langsigtet – både når det kommer til energi og økonomi. Galaxy VL er en langtidssikret løsning, der imødekommer klimakravene og samtidig giver store økonomiske besparelser på sigt. For selvom der findes UPS-løsninger til en lav indkøbspris, viser beregninger, at Galaxy VL rent faktisk er en billigere løsning over en 10-årig periode.”

Galaxy VL er designet til datacentre fra 200-2000 kW og kan dermed dække størstedelen af behovet i datacentermarkedet i Danmark.


TAGS
Datacenter
UPS

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S