Home » Gaming & Konsoller » Lille strømforsyning giver strøm til alle bærbare
Lille strømforsyning giver strøm til alle bærbare

Lille strømforsyning giver strøm til alle bærbare

Share

FSP’s Twinkle 65 er en universal-strømforsyning på blot 100 gram. Den er kompatibel med 99,9 procent af alle notebook-modeller i verden og fungerer med strømstandarder i 157 lande

Almindelige strømforsyninger til bærbare er typisk klodsede, begrænset til en given strømstandard og fungerer oftest kun i kombination med den matchende computer.

Med en vægt på blot 100 gram og dimensioner på 71 x 49 x 24 mm er Twinkle 65 både den letteste og den mest kompakte af sin slags – den er rundt regnet 50 procent mindre end almindelige strømadaptere.

Der er garanteret kompatibilitet med 99,9 procent af de mest udbredte notebook-mærker via otte udskiftelige strømtilslutninger. Samtidig kan du skifte stikket til lysnettet med det medfølgende tilbehør, så den bærbare kan få et frisk skud strøm, uanset hvor du befinder dig blandt 157 lande. Med Twinkle 65 er det ikke nødvendigt at købe en særskilt strømadapter for at have computeren med ud i verden.

Konstruktionen løser også en anden klassisk udfordring, idet selve adapteren benytter et såkaldt vægmonteret design, så du slipper for at slæbe på to separate strømkabler, der kobles sammen i adapteren.

Sikkerhed i topklasse

Universal-adapteren er ikke blot førende på kompakthed og fleksibilitet, men indeholder også industriførende beskyttelseskredsløb for optimal sikkerhed år efter år.

Twinkle 65 indeholder således følgende sikkerhedsforanstaltninger: OCP (Over Current Protection – overstrømsbeskyttelse), OVP (Over Voltage Protection – overspændingsbeskyttelse), SCP (Short Circuit Protection – kortslutningsbeskyttelse) og OTP (Over Temperature Protection – overophedningsbeskyttelse).

Effektiv udnyttelse af energien

Det er afgørende, at strømforsyninger til computere har så høj en effektivitet som mulig. Er effektiviteten fx 85 procent, kan din computer ikke udnytte de resterende 15 procent af strømindtaget. Jo højere spild, desto større spildvarme og dermed belastning af adapteren.Med Twinkle 65 er effektiviteten i top med en udnyttelse på hele 91 procent af energien, så både miljø og pengepung belastes minimalt. Der ydes desuden tre års garanti på strømadapteren.

Den nye universal-strømadapter leveres med en bæretaske, så den ikke bliver ridset under transport.

FSP’s Twinkle 65 har vejledende pris på 326 kr. og er tilgængelig nu.


TAGS
adaptere
Strømforsyning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S