Home » Bærbar computer » Lige til håndtasken
Lige til håndtasken

Lige til håndtasken

Share

Uden at fornærme nogen vil vi kalde denne Asus for en pige-netbook. Den blanke overflade og ultrakompakte design gør den lidt piget. Sorry Asus, men sådan ser vi det

Ellers er der tale om en helt almindelig netbook, der ikke byder på de store overraskelser. Den har Intel Atom processor og er i øvrigt bestykket, som det forventes af en netbook til under 3.000 kroner.

Det, som gør den god, er dens forholdsvist store tastatur og ret nydelige design. Den har webcam, og 10,1” widescreen-skærmen med LED-teknologi står klart og skarpt.

Der er tale om en ægte netbook uden de store muskler, men altså god nok til de mest almindelige opgaver. Desværre larmer maskinen en del, bare den er tændt, og det trækker noget ned i regnskabet.

Se også:  Asus Chromebook Flip CX5 [TEST]: Konkurrerer med dyre Windows-maskiner

Konklusion

Asus var først på markedet med en netbook, og de har tydeligt stor erfaring. Man får rigtig meget for pengene i denne lille sag Batterilevetiden er dog ikke så høj – fire timer – men du kan tilkøbe et større batteri og få den op over 10 timer.

Asus er en netbook lige efter bogen og fungerer godt, men den mangler lige den X-faktor, som gør, at du bare må eje den. Men det betyder ikke, at du ikke bør give den en chance – og da slet ikke hvis du kan finde den til en rigtig attraktiv pris.


Asus Eee PC 1005HA
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
asus eee pc 1005ha

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S