Print levende billeder

Print levende billeder

Share

Lifeprint vækker minder til live ved at forvandle videoer til levende billeder; i stil med dem, man kender fra Harry Potter-filmene. Med Lifeprint kan man nemlig printe sine favoritbilleder og -videoer i augmented reality – direkte fra mobilen

Med Lifeprints portable Bluetooth-printer er det slut med at lade alle de gode billed- og videominder gå i glemmebogen kort tid efter, de er gemt på smartphonens kamerarulle eller delt på de sociale medier. Lifeprints mini-fotoprinter kan nemlig printe digitale minder som analoge fotos – og gøre dem til levende videoer, ligesom man kender det fra Harry Potter-filmene.

Vækker billeder til live

Ved hjælp af en særlig teknologi kaldet Augmented Reality Hyperphotos gør Lifeprint det muligt at printe videominder fra sommerferien, fødselsdagen eller julefrokosten som billeder, der kan hænges op på fx opslagstavlen eller væggen – og til hver en tid genopleves via den gratis Lifeprint-app.

Se også:  Vind årets bedste lommeprinter
Del minder med venner og familie

Lifeprint gør det også nemt at dele minder med venner og familie: De særlige billeder kan nemlig deles med alle Lifeprint-printere i verden med ét enkelt klik – lidt som på Instagram eller Snapchat, bare med rigtige billeder. Eksempelvis kan man optage en video med sit yndlings Snapchat-filter og sende den til sin ven, som kan printe den på sin Lifeprint-printer – og senere vække den til live. Med Lifeprint bliver det nemt at dele rigtige billeder – for første gang nogensinde.

Printeren måler kun cirka 5×8 cm og er derfor nem at have med på farten – fx på ferien, så man kan sende “magiske” postkort til venner og familie derhjemme.

Se også:  Canon Pixma TS8150 [TEST]: Flotte fotoprints fra prisvenlig multimaskine

Sådan virker detLifeprint kan printe billeder og videoer fra både kamerarullen, Facebook og Instagram – og man kan endda også printe sine favorit-GIFs eller Snapchats. Ved hjælp af Lifeprint-app’en kan man desuden redigere og tilpasse sit print med filtre, memes, klistermærker med mere.

Lifeprint anvender selvklæbende ZINK Paper, som lynhurtigt printer digitale farvebilleder – uden blækpatroner eller toner.

Lifeprint har en vejledende udsalgspris på 1.159 kroner inkl. 10 ark fotopapir.

Se her hvordan Augmented Reality Hyperphotos-teknologien virker:

Del denne