Home » Bærbar computer » Over tyve timers batterilevetid i Fujitsus slanke bærbar
Over tyve timers batterilevetid i Fujitsus slanke bærbar

Over tyve timers batterilevetid i Fujitsus slanke bærbar

Share

Uanset hvor hårdt du knokler, så holder Lifebook S937 længere end dig. Den slanke bærbar fra Fujitsu har nemlig batterilevetid på mere end to fulde arbejdsdage  

Den nye model er oplagt til business-brugeren, der har behov for et skarpt, klart skærmbillede, et baggrundsbelyst tastatur og fuld computerkraft hele dagen og mere til.

Lifebook S937 holder mere end 15 timer med fuld kraft og er den udstyret med et ekstra batteri, der giver yderligere 6 timers levetid.

Trods dette holder computeren en slank profil med vægt på kun 1,19 kilo. Den har 7. generations Intel Core-processor, 13,3” skærm med mulighed for 4K, antiglare og touch. Der er desuden indbygget 4G samt wlan, lan, vga og hdmi, nfc samt USB 3.0 med Anytime Charge-funktion. Blu-Ray Disc™ eller DVD Super Multi-drev kan fås som tilvalg. 

Se også:  Lenovo ThinkBook 14” [TEST]: Livsstilslækker laptop til seriøs business

Dertil kommer biometrisk autentificering med PalmSecure-sensor eller fingeraftryk-sensor og integreret SmartCard-læser. Computeren er skabt i robust magnesium med aluminium håndledsstøtte. 

Slankeste Fujitsu-bærbar

Lifebook S937 ledsages af Lifebook U937, som er Fujitsus hidtil letteste notebook på bare 920 gram. Den holder 11 timer på en opladning, så der er rigeligt med batteri til en lang arbejdsdag.

Den er udstyret med den nyeste Intel Core i7 processor, solid state-drev, og kører Microsoft Windows 10 Pro, hvilket gør U937 til det perfekte valg for den travle forretningsmand, der har brug for mere end en tablet på farten. Lifebook U937 giver frihed til at arbejde hvor som helst, når som helst med fuldt tastatur, 13,3” touch-skærm og 4G/LTE.

Se også:  Acer Chromebook CB715 [TEST]: Kvik Chromebook til stærk pris

Biometrisk sikkerhed er inkluderet som standard, og man kan enten vælge fingeraftrykslæser eller Fujitsu PalmSecure-godkendelse. Yderligere beskyttelse leveres med en integreret SmartCard-læser og enterprise-klasse TPM 2.0-kryptering. Et solidt magnesium-kabinet sikrer, at den 15,5mm tynde Lifebook U937 er både stærk og let.

De to nye Lifebook-modeller lander i Europa den 10. april. Priserne afhænger af model og konfiguration, men kommer formentlig til at starte omkring 10.000 kroner ekskl. moms. 


TAGS
fujitsu
Laptop
Ultrabook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S