Home » Smart hjem » Liebherr SmartDevice [TEST]: Gør dit køleskab smart
Liebherr SmartDevice [TEST]: Gør dit køleskab smart

Liebherr SmartDevice [TEST]: Gør dit køleskab smart

Share

Monter en lille klods i dit Liebherr-køleskab, så kan du koble det på nettet og få adgang til et væld af smarte features

Det er surt at komme hjem til slatne grøntsager eller en halvfrossen mælk. Med SmartDevice installeret i dit køleskab får du fuld kontrol med kølingen, uanset hvor du er.

SmartDevice er en udvidelse til nyere Liebherr-køleskabe. Skabet er klar til enheden, som du så selv må montere. Det er noget, enhver kan gøre, og det kræver ikke den store tekniske snilde. Dog var installationen ikke helt uden bump.

Hjernen i dit skaB

Den lille brik, der udgør Smart­Device, monteres under en plade i toppen af køleskabet. Der skal lidt kræfter til at få pladen ud, og vi var ærlig talt i tvivl om, om vi var ved at ved rive skabet fra hinanden, men åndede lettet op, da vi så, at det var rigtige, vi gjorde.

Se også:  Smarte badevægte afslører alt om dit helbred

Når ”hjernen” er sat i det lille hul, skal du hente appen til din mobil for at koble den på nettet. Først skal man oprette en brugerkonto. Det tog halvanden time, før vi fik den bekræftelsesmail, der gør, at man kan komme videre, hvilket gav lidt ubelejlig ventetid.

Da bekræftelsen var kommet, kunne vi koble SmartDevice på vores netværk, hvilket gik nogenlunde nemt, om end det tog noget tid at finde serienummeret, som man skal bruge i processen. Det gemte sig i en undermenu på køleskabets frontdisplay (men vi kunne jo også bare tage og læse manualen).

Dedre køl med mobilen

Da enheden var forbundet, oplevede vi ingen knaster. Appen er dejligt simpelt sat op, så du ret hurtigt har overblik over mulighederne. Under forreste menupunkt er der direkte adgang til temperaturstyring af køleskab og fryser. Nedenfor er der knapper til aktivering af en række smarte køle- og frysefunktioner.

Se også:  Smarte termostater opvejer stigende varmepriser: Sparer i gennemsnit 1.789 kroner på regningen

Aktiver SuperCool, når du er ude at handle, så er køleskabet ekstra koldt, når du kommer hjem. På den måde bevares frisk­heden i madvarerne på bedst mulig vis. Efter nogle timer vender køleskabet automatisk tilbage til standardtemperaturen.

TAGS
intelligent hjem
køleskab
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S