Home » Transport » Lidl tilbyder billige elbiler
Lidl tilbyder billige elbiler

Lidl tilbyder billige elbiler

Share

Det er ikke længere bare billige dagligvarer, du kan købe hos supermarkedskæden Lidl. Nu er der også billige elbiler fra det tyske mærke Elaris Finn

Vi forbinder Lidl med billig mælk, brød og andre dagligvare, men nu kan man også finde elbiler. I hvert fald, hvis man bor i Tyskland eller Østrig. Her har supermarkedskæden i løbet af sommeren frigivet et begrænset antal elbiler af mærket Elaris Finn.

Kompakt bybil

Bilen er baseret på den kinesiske model, Zotye Shima E30. Der er tale om en lille to-sædet model, der måler 2,87 m i længden, 1,56 m i bredde og højde og har en vægt på 930 kilo. Den er i stand til at transportere 150 kilo i det kompakte 230 liter bagagerum.

Se også:  Få trafikinformation projiceret direkte på vejen

Elmotoren yder beskedne 35 kW/48 hk og leverer en topfart på 115 km/t. Der er således først og fremmest en bil egnet til bykørsel, og her vil man kunne regne med en rækkevidde omkring 200 km på en opladning. Er der tale om en mere jævn kørsel ved moderat hastighed kan man angiveligt presse den til 300 km.

Elaris Finn.

Elaris Finn.

Man skal have lidt tålmodighed ved ladestanderen. Den maksimale ladekraft er 30 kW (DC), mens den trækker 11 kW ved en AC-lader.  Den senere tid har LIDL placeret en stor mængde ladere ved deres butikker i Tyskland og Østrig, så man kan oplade bilen mens man handler.

Elbil på abonnement

Bilen har moderne funktioner som aircondition, navigation, DAB+ radio, nøglefri lås, bakkamera mm. Den sælges almindeligvis til en pris på omkring 150.000 danske kroner (eksklusiv afgifter), men hos Lidl køber man ikke bilen, man lejer den til en månedlig pris på 222 euro, hvilket kan omregnes til omkring 1665 danske kroner. I Danmark vil man dog formentlig skulle betale lidt ekstra til afgifter, men prisen er stadig overkommelig og er behovet blot en bil, der skal kunne klare dagligdagens shoppeture, afhentning af børn m.m., så kan det givetvis være en fin løsning for byfamilien.

Om tilbuddet vil udvides til Danmark, ved vi intet om endnu.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
Lidl

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S