Home » Hovedtelefoner og højttaler » Libratone Zipp 2 [TEST]: Smart højttaler med en sprogbarriere
Libratone Zipp 2 [TEST]: Smart højttaler med en sprogbarriere

Libratone Zipp 2 [TEST]: Smart højttaler med en sprogbarriere

Share

Libratone Zipp 2 er en vellydende højttaler i smart design, men valget af stemmestyringsassistent er ikke til fordel for os danskere.

Om man kan kalde Libratone et dansk produkt længere er nok tvivlsomt, men højttalerbrandet har holdt fast i den danske designtradition med den nye Zipp 2, som har det velkendte Libratone-look, hvor den simple runde form, forenes med den uhøjtidelige stofbeklædning og den store lynlås forneden. Den har et friskt moderne look, som nok især vil appellere til en yngre stilbevidst målgruppe.

Fysiske knapper er der kun en af. En powerknap gemt godt væk nederst på højttaleren. Resten styres via touch på det runde panel i toppen. Drej fingeren i en cirkel for at styre volumen eller tap en enkelt gang på den lille fugl for at starte eller stoppe musikken. Der er også adgang til rumkalibrering, så lyden tilpasses lokalet, og du kan gemme favoritsange eller radiostationer.

Puds dit engelsk af

Klikker du på det lille mikrofon-ikon aktiveres stemmestyring. På Zipp 2 får du den i form af Alexa, som er den dominerende tjeneste i mange dele af verden. Men ikke i Danmark. Herhjemme er den kun tilgængelig på engelsk. Men den fungerer trods alt, og der er intet problem med at få det op at køre. Du skal blot registrere højttaleren på din Alexa-konto, så kan du begynde at tale til Zipp 2.

Se også:  Harman Kardon Citation 300 [TEST]: Gennemført stemmestyret højttaler

Hvad assistenten er i stand til, afhænger af de skills du giver den. Tilføj eksempelvis dine musiktjenester, så vil det være muligt at spille fra dem ved at tale til højttaleren. Og lige her må man sige, at Alexa er et lille skridt foran Google Assistant, som buldrer frem i Danmark lige nu. For på Alexa er det ikke kun Spotify og Googles musiktkjenester, du kan bruge, men også Tidal og flere andre.

Alt fra smarte elpærer og rullegardiner til overvågningskameraer og stikkontakter kan også stemmestyres via Alexa. Og du kan sætte alarmer, lave kalenderaftaler, få trafik- og vejr-informatoner og meget andet. Zipp 2 kan således fungere som en hub til dit smarte hjem. Taler du helt rent engelsk, er det en ganske glimrende løsning, fuldt på højde med Google Assistant. Men har du en snert af accent og vil desuden gerne høre danske bands og sange, så kan der hurtigt opstå kommunikationsproblemer. Og det bliver frustrerende i længden. Vi må forvente, at Alexa dukker op i en dansk version inden længe, og så burde den sag være løst, men lige nu har Zipp 2 et handicap i forhold til højttalere med Google Assistant.

Se også:  Libratone TRACK+ [TEST]: Træning uden støj
Tag den med dig

Til højttaleren hører en brugervenlig app, hvor du kan klare den basale opsætning og justere en række indstillinger. Her er også mulighed for at konfigurere et multirums-setup via Soundspace Link, en lukket løsning kun på Libratone-højttalere.

Libratone Zipp 2
  • Features
  • Funktionalitet
  • Lydkvalitet
  • Brugervenlighed
  • Pris
  • Samlet

Libratone Zipp 2

»En flot og vellydende højttaler med nem betjening. Wi-Fi, Blue-tooth og indbygget batteri gør, at du kan bruge den hvor som helst. Valget af Alexa som stemmestyringsassistent er dog ikke til fordel for danske brugere, da den lige nu kun er på engelsk.«

Pris: 2399 kr.
Lyd: 360° FullRoom, 4” woofer, 1” tweeter, 2×4” radiatorer 96 kHz/24-bit
Forbindelser: Wi Fi dual band, Bluetooth 4.1, USB play in, mini-jack
Streaming: AirPlay 2, Spotify Connect, DLNA
Stemmestyring: Amazon Alexa
Vægt: 1,5 kg

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Libratone Zipp MK II
TAGS
Amazon Elexa
Libratone
smart-højttaler

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S