Home » Hovedtelefoner og højttalere » Libratone TRACK+ [TEST]: Træning uden støj
Libratone TRACK+ [TEST]: Træning uden støj

Libratone TRACK+ [TEST]: Træning uden støj

Share

Støjreduktion er en funktion, som mange er kommet til at værdsætte uanset, om man lytter til musik, mens man pendler, arbejder eller træner. Og vil du have dæmpet dine omgivelser, mens du gør sidstnævnte, så er Libratone TRACK+ et headset, der er værd at kigge på

Headsettet har nemlig støjreduktion samt er let og har et lækkert design med den bløde nakkebøjle, der gør headsettet nemt at tage med i en taske uden, det filtrer sammen. På ledningen er der kontrolknapper, så du kan styre musikken samt foretage opkald, og det er også her, at det er muligt at justere støjreduktionen. TRACK+ giver nemlig mulighed for fire trin af støjreduktion, og det er en stor fordel.

Se også:  Philips Fidelio L3 [TEST]: Ægte hi-fi på farten

På løbeturen i parken foretrak jeg fuld støjreduktion, mens jeg valgte en mindre aggressiv reduktion på cykelturen og steder, hvor jeg gerne vil kunne høre f.eks. beskeder i metroen eller lignende. Bruger du Libratones app kan du også vælge, at lyden justeres i forhold til dine omgivelser.

Komforten halter, lyden er god

Som altid krævede selve betjeningen af knapperne på ledningen lidt indlæring. Der medfølger flere størrelse øredutter samt et sæt ”vinger” (sport-tips), der gør, at ørepropperne sidder godt fast i øret. Netop vingerne gjorde, at de kunne sidde i mine ører uden at falde ud selv under ihærdig træning. Desværre var der kun et enkelt sæt vinger med, der var lidt for store til mine ører, så de blev ømme efter længere tid.

Se også:  Oclean X Pro Elite [TEST]: Techsmart tandbørste giver bedre bisser

Lyden var klar og tydelig med god harmoni og fin til løbeturen. Headsettet er desuden sved- og stænktæt (IPX4), så du sagtens kan give den gas under din træning. Et træningsheadset i høj klasse. Det er dog også i den dyre ende med masser af konkurrence i samme prisklasse, og batterilevetiden nåede ikke helt op til de 8 timer, men vi fik dog mellem 6 til knap 7 timer ud af en opladning.


Libratone TRACK+

Libratone TRACK+

1.499 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
ANC
fitness
Libratone
noise cancelling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S