Home » Hovedtelefoner og højttalere » Libratone Track Air+ [TEST]: God lyd og fremragende features til flot pris
Libratone Track Air+ [TEST]: God lyd og fremragende features til flot pris

Libratone Track Air+ [TEST]: God lyd og fremragende features til flot pris

Share

Libratone Track Air+ leverer smart lydstyring, aktiv støjreduktion, lang batteritid og glimrende lyd til en rigtig fornuftig pris

Små trådløse in-ears helt uden ledninger (også kaldet true wireless), er efterhånden ved at være standard. Stort set alle producenter har en model. Libratone har dog ladet vente på sig, til gengæld kommer de ind på markedet med et brag. Track Air+ er ikke bare små og lette, udført i vandafvisende design, de har også trådløs opladning og som nogle af de første, har de aktiv noise cancelling. Der er flere niveauer af støjredukton at vælge imellem. Du kan justere manuelt via mobilappen, men øretelefonerne er faktisk også selv i stand til at regulere den, alt efter om du bevæger dig gennem byen, er med toget eller sidder på kontoret.

Se også:  Samsung Galaxy Buds+ [TEST]: Fikse sager – men lidt spinkle i lyden

Der dæmpes fra op til 30 dB og til helt åbent ”transparent mode”, hvor lyd fra omverden lukkes ind i øretelefonerne via de indbyggede mikrofoner. Kombineret med den passive støjreduktion, når Track Air+ slutter ordentligt til i ørerne, dræbes støjen ret effektivt. Track Air+ har deres helt eget karakteristiske look, med en lille trekantet mikrofon stikkende ned i retning af munden. Dog slet ikke så meget som AirPods, heldigvis.

God batteritid og holdbart design

Mikrofonerne er effektive. Samtaler går flot igennem, og anvender du digitale assistenter som Siri, Google Assistent og Alexa modtages dine stemmekommandoer ubesværet. Track Air+ har IPX4-certificering, så de er oplagt til udendørs træning, hvor den fine batterilevetid også er en fordel. De klarer op til seks timer på en opladning, og med æsken får du tre ekstra opladninger.

Se også:  JBL Live 300TWS [TEST]: Fyldig gengivelse og nem betjening

Det er en fin lille æske, som ikke fylder meget i lommen, og den understøtter endda trådløs opladning. Lydkvaliteten er ret imponerende med fin fylde, flot bas samt plads til detaljerne i toppen. Et dejligt homogent lydbillede, der lægger sig tæt op af de bedste på markedet. Der findes en del glimrende konkurrenter i samme prisleje, men få med samme features, så Track Air+ bør være med i overvejelserne, når du investerer i øretelefoner.


Libratone Track Air+
4.5

Summary

Pris: 1499 kroner

TAGS
Bluetooth headphones
høretelefoner
in-ear-høretelefoner
Libratone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S