Home » Hovedtelefoner og højttalere » Libratone klar med Google-certificerede høretelefoner
Libratone klar med Google-certificerede høretelefoner

Libratone klar med Google-certificerede høretelefoner

Share

De nye Libratone Q Adapt In-Ear USB-C og On-Ear høretelefoner er designet specielt til Googles nye Pixel-enheder

Den nye Q Adapt-serie omfatter to modeller: USB-C in-ear samt trådløse On-Ear høretelefoner, der er specielt udviklet til Google Pixel 2. Begge modeller har Libratones egen justérbare støjreduktion, CityMix, der lader brugeren tilpasse niveauet for støjreduktion i forhold til, hvor meget omverdenen skal spille med i lydoplevelsen.

“Vi er stolte af at blive valgt af et af verdens største brands til Googles ’made for’-program”, siger Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing hos Libratone.

“Det er fantastisk at få denne klokkeklare anbefaling af vores produkter. Vi gik ind på markedet for høretelefoner sidste år med vores prisvindende Q Adapt In-Ear og On-Ear-serier, der kombinerer Libratones smukke, danske design med banebrydende støjreduktionsteknologi. Vi er glade for, at Googles brugere nu får glæde af den exceptionelt gode Q Adapt-lytteoplevelse på deres nye Pixel-enheder.”

Se også:  Nu foreslår Google grønne ruter, rejser og shopping i Maps
Nem parring

Q Adapt On-Ear høretelefoner parres automatisk med Google Pixel 2 via den særlige ’Fast Pairing’-funktion, og derefter forbindes enhederne automatisk via Bluetooth, når de er tæt på hinanden.

Ergonomi og lav vægt gør det muligt at bruge Q Adapt hele dagen, og den enkle, berøringsfølsomme betjening gør det nemt at styre volumen, aktiv støjreduktion, CityMix, afspilning, telefonopkald og den særlige ’hush’-funktion, der dæmper volumen til et minimum på et øjeblik. Q Adapt er tillige udstyret med sensorer, der afbryder både aktiv støjreduktion og musik, når hovedtelefonerne tages af ørerne. Bluetooth og ’+1’-funktion lader to brugere dele musik fra den samme enhed. Q Adapt hovedtelefoner har op til 20 timers batteritid.

Q Adapt In-Ear USB-C er anatomisk formgivet, har svedresistente ørepropper, der ligger behageligt i øret selv efter lang tids brug – også under sportsaktiviter. Integreret i det elegante design er oven i købet muligheden for, at du kan styre afspilning og støjreduktion på mikrofonen, mens du taler i telefon.

Se også:  Ny Google-funktion gør det nemt at søge jobs
Ude i november

Begge modeller er i Libratones danske signaturdesign i farverne Cloudy White og Stormy Black.

I Europa forhandles de fra 1. november i Google Store og hos udvalgte forhandlere.

Q Adapt In-Ear med USB C kroner 149 euro, mens Q Adapt On-Ear MfG med BlueTooth koster 249 euro. Danske priser er endnu ikke oplyst.

Libratones nye høretelefon-serie bærer Googles ’made for’-mærke, der indikerer, at modellerne er designet af Libratone til brug med Google Pixel 2, og at de er certificeret til at honorere Googles standarder for kompatibilitet.


TAGS
Google
Libratone
pixel
q adapt

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S